Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Latom te sem probaltal meg meg asztali modban netezni ugy hogy kb percenkent valt a telefon adotornyot. Ne adj isten meg vilagos is van es jar a kijelzo maxon. Meglepodnel, hogy kicsit tobb, mint 1 ora utan mennyi aram marad egy 3A-es akkuban. Pont ezert szeretem a G2-t, mert ezzel kenyelmesen megvan egy nap (2 ut), a 2A-es S2 mar etetni kellett napkozben, mert hazafele gondok lehettek. En tapasztalatbol beszelek. Es te? Remelem nem csak a levegobe puffogsz.
Es visszaterve az elozo hozzaszolasodra, nem tudom hol fikazas az, hogy szerintem sokkal jobb a lassan toltheto nagyobb akksi, mint forditva, foleg mivel a fel vilag azon pampog, hogy nem bir ki a telefonja ket napot. Nekem legalabb az esti toltessel nincs semmi gondom.
Es nem tudom hol fikazas az sem, hogy viszont rogton latom a letjogosultsagat autoknal. -
Cathulhu
addikt
Koszonom, hgy ilyen okos vagy, es felnyitod a szemem. Talan mielott lenduletbol fikaznal, esetleg kepzelj el mas szituaciokat is a tieden kivul.
1) ingazok, minden nap, a telefon a legtobb terhelest reggel befele menet es este hazafele menet kapja. De tudom, ilyen szituacio meg veletlenul se fordult meg a fejedben, mert akkor nem irtal volna ilyen lekezelo baromsagot.
2) Ja, epp kint vagy terepen, vagy csak epp ugyet intezel vagy mittudom en, es hupsz, oda a toltes, aztan ott keress 50A-es toltot.Ertem en, hogy mindenkepp kotozkodhetneked volt igy este 11kor, de legkozelebb gondold at jobban, ahelyett, hogy lenduletbol taknyolsz, hidd el nem faj.
-
Cathulhu
addikt
Ha valasztani lehet, hogy naponta egyszer, tobb ora (mondjuk ejszaka a dokkolon) vagy 3x1 perc, inkabb az elobbit valasztom. Nem erdekelnek kis meretu gyorsan toltheto akkuk, ha mar azelott lemerul, mielott beerek meloba. Allandoan azt lesni nap kozben mikor kegyeskedik a harmadakkora akku epp megadni magat aztan rohanni az elso gyorstoltohoz, egyszeruen nem latom ennek a technologianak az mobiltelefonoknal a letjogosultsagat. Elektromos autoknal mar mas a helyzet, kicsit tobb akku, kicsit nagyobb suly, de egy perces tankolas mint egy benzinesnel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest