- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
válasz
parandroid #184 üzenetére
Kár, hogy halott topikba kerülnek ezek. -
FPéter
aktív tag
válasz
mephi666 #171 üzenetére
Nem iszom "házipáleszt", csak iLinkát (ejtsd: ájlinka). Az Apple Store-okban 9000 Ft egy liter, trendi samponosüvegekben árulják. A körtés új, az iPhone 3G-vel együtt jelentették be, csak azt igyad.
Ha nem akarsz 9000 Ft-ot kicsengetni egy literért, akkor megveheted 7000-ért is, aztán havi 1200 Ft 2 éven át. Ebben benne van havi 1 alkalom ingyen felhasználható lerészegedés is, illetve ajándék iLinka tartó. Nagyon megéri!Itt van róla kép:
-
FPéter
aktív tag
Sose áll vissza az eredeti állapotába az alaplapra integrált erőtér miatt, te szánalmas PC fanboy. Úgyhogy oda utazhattam volna vele, ahova szerettem volna, de meg kellett várnom az új iPod 7G-t, amihez olyan fülhallgatót adnak, ami - szigoróan az egyszerűség jegyében - monó. És az nincs ám mindenféle szedett-vetett Andro...micsoda galaxisban!
-
FPéter
aktív tag
Nekem is volt MacBookom, nagyon szerettem.Tetszett, hogy az Energy Capsule funkció segítségével akkor is tudtam FireWire portról használni az ütvefúrómat, miközben videót kódolt a gép.
Aztán egy nap egyre nagyobb kapacitású lett az akksi. Kezdetben csak 6000 mAh, másnap már 8000, de akkor ez még nem volt gyanús, hiszen tudtam, hogy minőségi termékkel van dolgom, a rokonszenves amerikai manufaktúrából.
Rákövetkező héten épp Beszéljükmac találkozóra siettem taxival (fehérrel), mikor egy pirosnál lefulladt a motor és nem is indult újra. Mondanom sem kell, hogy az akkuról bikáztuk be a motort (a FireWire porton át), amely akkorra 128 trillió gigaamperórás lett és kattintásra ívet húzott a hétszentséggel is, a térgörbítést nem próbáltam.Aztán elkezdett tágulni a kijelző is, mikor 21,3 colos lett, kénytelen voltam eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest