Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az igazság, a gyakorlati tapasztalat azzal nem másítható meg.
így van. Ezért is írtam azt amit. ramból, tárhelyből, aksiból soha nem elég, én is szeretném, hogy több/nagyobb legyen minden modellben, de ettől még valós használatra alapuló tény, hogy az iOS-nek mindezekből (ram, aksi) jóval kisebb/kevesebb is elég hasonló teljesítményhez.
Az Apple is a TV-n felnőtt agyhalott zombikat próbálja megfogni, itt nem az androidos userekre gondoltam, én nem általánosítok így, mint ahogy a haterek szoktak iSheep témában. Az egész emberiség ilyen sajnos. Kevés a kivétel. Na de marketingben is más utat követnek, az Apple a just works elvet követi, ne foglalkozz mi van benne, mindenből pont elég, a droidos gyártók meg a másik irányba mentek el, minden sorba a lehető legnagyobb számot kell írni, arra ugrik a paraszt. Ennyi.
-
kovbandi82
őstag
...inkább töröltem, szánalmasak vagytok....nem folytatom inkább ezt a beszélgetést, mert normálisan nem lehet
Elfogadom, a Hüvej egy egyedi, kiemelkedő gyártó, akinek telefonjai még az áramot is termeli. Éljen az egyedi, kreatív EMUI és a P20 designban iránymutató és egyedi formaterve. Éljen a bugmentes EMUI, a fórumon csak jót okvasok róla!
-
joey04
titán
Na este fáradt voltam, lusta voltam leírni, de pl a merülős teszthez annyit, hogy a Note 9 kapott egy frissítést, ami után többen panaszkodtak, hogy már nem olyan jó az üzemidő... És így is van, mert ha megnézed, a X eddig sem brillírozott és most is kikapott, a Oneplus 6 eddig is nagyon jó volt, tehát kb mindenki a helyén van, a Note esett picit vissza. Tehát az új belépők (xs és xs max) eredménye is reális. Nyilván lehet teljesen más tesztet futtatni, bedobni egy p20 pro-t, pockot, bármit és akkor nem nyernek, ez nem is kérdés. Csak arra akartam rávilágítani, hogy továbbra is bullshit, hogy nagyon gyengék lennének üzemidőben az iPhone-ok. Van jobb, igen. De az átlagot hozza. Mondom ezt úgy, hogy én annak örülnék, ha nagyobb telep lenne benne, nem mondom, hogy ez elég. Nekem a Mi Max 2 üzemideje volt megfelelő. Szóval nem védem Ive agymenését, hogy minél vékonyabb legyen a telefon, lenne inkább vastagabb nagyobb teleppel. De ettől függetlenül nem szarok üzemidőben. Pláne ha egy átlagos napot veszünk, mert idle fogyasztásban sokkal jobb az iOS. A Huawei meg különösen szeret merülni mint a Titanic, ha 20% alá megy a telep. Az meg meglepően színvonaltalan fröcsögés volt tőled (mert nem tartalak xy-hoz hasonló trollnak), hogy "csúnya gonosz Apple eltitkol adatokat és nincs még egy sunyi szemét cég" bla-bla-bla. Az akkumulátor kapacitást soha nem adták meg, akkor sem, amikor nem volt teljhatalma Ive-nak és mehetett bele nagyobb. Plusz még a piacra dobás előtt kiderül minden paraméter. Amúgy meg szépen felmennének a színpadra, bedobnák, hogy 4GB ram, és szép grafikonokkal levezetnék, hogy mennyivel jobban kezeli a memóriát az iOS mint az android, a telepnél meg hasonló grafikonon levezetnék, hogy az A12 mennyivel kevesebbet fogyaszt, plusz az iOS 12 milyen fasza optimalizáción esett át ami szintén növeli az üzemidőt, bla-bla-bla és már kész is. A telepméret azért nem kerül ki soha, mert az Apple csak annyit akar mondani, hogy teljes napos üzemidő, stb. Egyszerűségre törekvés, ennyi van mögötte semmi több, mert ahogy mondtam, nem is lenne értelme titkolni, hiszen azonnal kiderül. Sőt, azt külön hype-ként tudnák eladni, hogy csökkent a Xs telepmérete, az üzemidő mégis nőtt. Laptopoknál is volt már olyan, hogy csökkent a mérete a telepnek az viszont szépen fent is volt a specifikációk között. Szóval nem a titkolózás a lényeg ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest