Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v_atis
tag
válasz
Tepsifüles #5 üzenetére
Nekem maradt az ár ennyiért rendeltem is egyet.
-
medica
senior tag
kegyetlen ocsmány
-
Nem kell, nincs benne eSIM.
-
martonx
veterán
Ez gyakorlatilag egy fitnesz karkötő, csak épp órába becsomagolva. Az ára is olyan, nekem a koncepció amúgy tetszik, ratyi karkötőt nem fogok hordani, egy órának kinézőt viszont miért ne?
-
janeszgol
félisten
Hát így leírva elég gagyinak tűnik. Se amoled, és csirke hardver. Oké értesítéseknek a hardver még elég lehet. Hát nem tudom. Én nem nyújtózkodom érte.
-
Csak Goodix, nem Gooddix
@forgonati: Mivel ez egy kész megoldás, így ez ennyit tud.
-
forgonati
őstag
Cubot bameg, már a név sejteti,mennyire lesz komoly cucc. 256Kb RAM meg lassan már a nagyapám permetelőjében is van, nemhogy egy okosórában...
-
Tepsifüles
tag
Hogy van az, hogy 33 dollár és miután kosárba teszem 41euro lesz?
-
Fred23
nagyúr
Nem kéne, de attól még lehet majd akár Casio féle sikere is.
-
Ezekiell
veterán
Először azt hittem, elírtátok a 256 kB RAMot, szóval gyorsan rágugliztam, és tényleg annyi.
Hát, az nem sok, de legalább kevés
-
Doki42
őstag
Kinézetre tetszetős, egy tesztet szívesen olvasnék róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szívós küllem, 5 ATM védelem, színes kijelző és kedvező nyitóár a C3 előnyoldalán.
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- SzoftverPremium.hu
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest