Hirdetés

Akciófigyelő: indul a filléres Cubot óra értékesítése

Szívós küllem, 5 ATM védelem, színes kijelző és kedvező nyitóár a C3 előnyoldalán.

Jó pár Cubot telefon megfordult már nálunk, óra viszont még nem, ám elképzelhető, hogy hamarosan egy ilyen kelléket is kipróbálunk, hiszen holnap, azaz december 10-én indul a viselhető C3 nemzetközi értékesítése. Az első háromezer vásároló 33 dollárért dobhatja kosárba a mutatósra sikerült ketyerét (9800 forint), de utána is csak 50 dollárba fog kerülni (15 ezer forint).


[+]

A 46 mm átmérőjű és 14,8 milliméter vastag C3 szürkében és feketében érhető el, egyaránt 1,3"-es színes TFT-LCD panellel 240 x 240 pixel felbontáson. Az erősített TPU ház a védőüveget is körbeveszi a szívósabb szerkezet érdekében, az 5 ATM védelem pedig az órával való úszást is lehetővé teszi.


[+]

A két gombbal és érintőpanellel szerelt ketyere 260 mAh-s telepet használ 15 napos csatlakoztatott működéshez és 30 napos használathoz önálló óra módban. A C3 kijelzi az értesítéseket, a bejövő hívásokat és az üzeneteket, emellett tízféle sportot követ, a kinti-benti futást, a kerékpározást és az elliptikus trénert beleértve.


[+]

Az óra Gooddix GR5515 chippel, 256 KB RAM-mal, 64 MB-os tárolóval, Bluetooth 5.1 antennával, gyorsulásmérővel, giroszkóppal és optikai pulzusmérővel lett felszerelve, és legalább 8.0-s iOS-t vagy 4.4-es Androidot futtató okostelefonnal kapcsolódik össze. A mágneses töltő a hátlapra ugrik rá és 2,5 óra alatt végez. A szilikonpánt 23 milliméteres. A Cubot a C3-ból néhány darabot ingyen kioszt, ennek itt tekinthetők meg a részletei.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés