- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nem lenne rossz.Ha levesszük az anyagi részét,a BO4 teljesen jó játék mind a 3 részében!Mondjuk ígyis előrelépés,hogy már külön megvehető a multi+BR,igaz 10 akármi ellenében(legális dolog,hogy az US oldalon be lehet loginolni,és ott vásárolni,én is ott veszek mindent)bármikor meg lehet venni hozzá a zombit.A SP is megvehető a Battle editionhoz is,nem szükséges a zombi megléte!
Viszont idén nem hinném,hogy lesz bármi,SŐT lesz single rész is,még nehezebb pont most változtatni.
Egyébként a MW4 nekem nem tetszik.
A F2P modell se.Pont erre volt a cod4 annó,amit marhasokan nem vettek meg,persze,hogy felfutott.Meg a csalás is.A szervertámogatáson kívül semmi extra nem volt benne,rengeteg csalós kör,puritán körítés...
Most is attól tartok,hogy inkább rontana a F2P.Alig lenne valami alapból,mindent venni kellene.Most legalább a +25% XP-s fegyókért,és ugyanennyi Tier XP bónuszért kell fizetni,de sima free láda is ad skint,extra fegyót,stb,tapasztalat!Én inkább,ha már Blizzard,tolnám az előfizus modellt,van benne gyakorlatuk,stb.Single-t,zombit vesz,aki akar,multi meg free+prémium előfizetős csomi.Persze P2W nélkül,csak pl.láda nem esik,extra XP fegyó nem esik,és 1 prestige a free-seknek,korlátozott skinekkel.
-
BandiHUN
veterán
Teljesen jó a BO4,én megvettem a passt is+pár cuccot,rengeteg időt beletoltam,a mai napig naponta 2 óra...régóta a legjobban sikerült rész,semmi lézerpityu meg duplaugrás,falonfutás,egy modern holmi és kész.Lehet fikázni,de azért kipróbálni kell.Jutalmaz kellően,de nehezek a streakek,5 kill még egy UAV-hoz se elég,nincs gránátosdi,nincs GL és Akimbo,stb.Nagyobbacska mapok,taktikai lehetőség,kevés,megtanulható kemphely,alternatív útvonalak.Szép.Jól fut régi gépen.Battle Royale,akinek tetszik.Sokféle játékmód,mindig van valami új.
Tény,nem tolják sokan.Csaló ritka,az se a régiféle lelövömaszervert.Páran WH-znak,a soft aim meg bukó jó játékos ellen.Tény,most kezdeni nehezebb,mert a kevés játékos ért hozzá.Én karácsonykor álltam neki,de bele lehetett rázódni.Élvezetes és kész.Még,aki nem tud lőni,az is tud supportolva játszani akár,mindenki talál a kedvéhez megfelelő operátort,fegyvert.Mindennek van ellenszere.A zombi pedig érdekes,komplex.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest