- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
...és hogy mit sem sejtve töltődik egész este hónapok óta repülőüzemmódban a fejem mellett 70 centire.
(#188) Ryoo: Sajnálom, nem személyeskedni akartam, lehetne bármilyen telefon, nem a kínain volt a hangsúly, hanem azon, hogy te is megvédenéd a sajátodat, ha mást tapasztalsz. Feláll a szőr a hátamon a trollkodás szótól, mindenkihez hozzávágják alaptalanul, viszont te sértegetéssel kezdtél ebben a topikban szerintem és pont azokat az embereket találtad meg, akiknek szívügye a telefon. Mondom, engem nem zavar, ha szidod, engem az zavar, hogy így beszéltél a fórumtársakkal.
-
Burt1793
veterán
Nem, nem igaz, egyáltalán nem érdekel, hogy milyen telefonod van, az se érdekel, hogy nekem milyen van, az a lényeg, hogy tökéletesen működjön és kényelmesen meg tudjam fizetni. Te viszont direkt írsz ide ilyen aláírással szerintem, azt akarod, hogy azok, akik ilyen telefont vettek, több pénzért (adott esetben), úgy lássák, hogy szar döntést hoztak az s7-tel, bezzeg te, rendet teszel, mindenkit leteremtesz (irigységből vagy ki tudja miért...) és boldogan zárod a topikot. Hiába írod, hogy költői kérdés, válaszolni fogok, ha már hozzám szóltál. Bocs.
Általában QI paddal töltöm a mobilt, ha nincs rá idő, akkor gyorstöltéssel, mindkét esetben melegszik egy kicsit, nem úgy, mint a sima töltésnél. Valószínű nem fog 3 hónap után kigyulladni, ha rossz lenne valami vezérlő, az már kiderült volna.
Nem rosszak a kínai telefonok, láttam többet működés közben körülöttem mostanában, például olyat is, ami ott van az aláírásodban.
-
Burt1793
veterán
Ez most komoly?! 3 hónapja teljes megelégedéssel használom az s7-emet, úgy látom lassan melegedés és tűz lesz a vége, mindegy, rendelek egy iphone7-et, véletlenül pont most jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest