- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
mbalint987 #196 üzenetére
Egyetértek ... és mindenki kifejtette már a véleményét !
Az utolsó 100 hzsz. viszont a Samu fanok vs Trollok harca ... ovi !
Ha modi lennék már a fél topikot töröltem volna
-
w333
félisten
Igaz !
(#30) laci_csk
Nem tartom kizártnak,"XY" árral olcsóbb volt és mindent a profitért világban élünk.
Szerk.
Ezt viszont a Samu soha nem fogja elismerni (ez biztos) majd sunyiban szépen visszatérnek a régi megbízható akkukra, akinek pedig durran az így járt, biztosan nem fogja őket visszahívni !
-
w333
félisten
S7 -ek ... szóval többesszámban mindkettőről szól a hír (nekem ez jött le)
De ennyi erővel így is ki lehetett volna írni ... S7 -esek !
Szerk.
Biztosan tuphypolják ez nem vitás ... de az tény hogy én erről már elég sok ilyen hírt olvastam pl. a Phonearean is Link
1 ilyen eset is nagyon sok ... a több tucat pedig egyértelműen valami hibára utal !
-
w333
félisten
Az S7 edge ilyen jellegű, széleskörű problémája egyébként annyiban mindenképp meglepő lenne, hogy ez a modell már egy ideje piacon van, és nagyon sok gazdára is talált, mégsem záporoznak a hírek hasonló esetekről.
A cikkhez csak annyit fűznék hozzá hogy ... az nem lehet véletlenül hogy az újabb Galaxy S7 és Edge modelleket amik frissen lekerülnek a gyártósorról ugyan az a gyártó szállítja az akkumulátorokat mint a Note 7 esetében is
Én ezt a lehetőséget sem tartom kizártnak lehet a kezdetekben az S7 -t nem ilyen akkukkal szerelték ezért nem is robbannak !
De ezt csak ők tudják
-
w333
félisten
Az szép ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest