- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Én modi vagyok egy másik topikban és ott diktatúra van, ennek köszönhetően csak heti húsz minőségi komment születik.
Egyébként zseniális volt itt néhány hozzászólás, Hofi egy évadnyi anyagot tudna készíteni abból ami itt ment.
Ja igen, az volt már hogy a Samsung egy fos, a többi márka pedig kivétel nélkül szemétre való hulladékot gyárt?
Gyerekek, visszalehet térni a betárcsázós telóhoz, esetleg a postagalambot, vagy a füstjeleket javasolnám még.
-
"addig a Samunak több tucat ! "
Ez b@romság, az elismerten szériahibás note7-ből se láttunk több tucatnyit a hírekben, az ismételten ~30milliós s7/edge populációból kiadós guglizás után is kevesebb esetet találtam, mint szifon 6-ból.
#53: "Ha biztonsági kamera rögzítette, akkor miért mozog a kamera, mint ha valaki kezében lenne?" - Vááá
Jogos. Pedig az első snittnél olyan stabilan tartotta, alig voltak kicsi rezgések (ami beltérben, falra rögzített kameránál szintén valószínűtlen).
-
Egy zongora is a fejedre eshet az utcán... lehetne statisztikázni, de most ez csak egy hullám meglovaglása..
Engem inkább az zavar, hogy most már egy bulvárlap a forrás... maradhatnánk a tényeknél is.
Igen, meglehet, hogy új beszállító gyártja az összes samu akksit most - akiket lapátra is tesznek, de ez mind puszta feltételezés, ahogyan ez a hír is. Engem ez zavar, mert az ilyen csak táptalaj a hitvitáknak.
Semmi nem bizonyítja, hogy tényleg elfüstöltek.
-
laci_csk
senior tag
Igen, de latod hogy itt a kollegak mar letudtak az S7-esek gyartasat, es be van zarva a gyar, elkuldtek a munkasokat haza, azt hiszik, hogy most peldaul nem gyartanak S7-et, es amit legyartottak az mind egy fel eves. Egy nap alatt gyartottak le az egeszet.
Ennyit a logikus gondolkozasrol.
Lehet nem igaz a dolog, de megeshet.
-
Kasya
nagyúr
A cikkbol:
The Sun hozta le a történetet, amely egy brit nő Galaxy S7 edge készülékének állítólagos „felrobbanásáról” szól.Közben az amerikai Class Action nevű lap is lehozott egy hasonló esetet, itt is egy S7 edge a főszereplő,
Na, de nem kukacoskodni akarok, mert tudom, hogy minden cikkben talalni hibat
Biztos fognak fejek hullani a minosegbiztositasi osztalyon es az aksi gyarban, ha beigazolodik a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest