- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
ToniSoprano #238 üzenetére
Valószínűleg nem lennék boldog, de attól sem ha a fejemre esne egy tégla, belém csapna a villám, megtámadna a cápa, vagy agyonrúgna egy megvadult Füles. A téma szerintem akkor is túllihegett. Jahh és mondom ezt úgy, hogy eddig nem volt Samum, és egyelőre nem is tervezek befektetni rá. Tehát nem a márkahűség beszél belőlem.
-
laci_csk
senior tag
válasz
ToniSoprano #222 üzenetére
Sajnalatos eset, ez egy masik ok amiert nem kell ifon.
-
válasz
ToniSoprano #45 üzenetére
Kemény, ez még nem is volt meg. Tényleg kéne egy statisztika gyártónként, hogy egymillióból átlag mennyi gyullad ki, sztem a direktbe hibás szériákat leszámítva gyártófüggetlenül 1db körül lehet ez az érték.
#46: hja, meg nem szoktam felfüggesztett zongora alá állni, a samu telóimat viszont rendszeresen töltöm+használom. Az sgs2 amúgy eléggé forrófejű, de soha nem durrantott még akksit az 5éve alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest