- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
El kell ismerned, hogy mindenhol jelen van a probléma.
Vagy inkább ugy fogalmazok, hogy itt sincs annyival több eset mint máshol, viszont a note7-tel szemben támasztott kritikákra túlságosan, indokolatlanul ráültek.
Sokan pénzszagot éreznek (csalók, szennylapok, stb..)
Peace.. -
törölt tag
Muszáj ezt a személyeskedő hangot erőltetni?
Most volt takarítás, de ahogy nézem hamar lesz megint.
Ha nincs a fent említett telefonok egyike sem a birtokodban akkor mi értelme trollkodni?Igen máshol is előfordul egy-egy puposodás, leégés de ebben az esetben nagyon túlfujták a trollok a dolgot. Régen tultoltátok a biciklit.
Ebben a topikban az a troll akinej semmi köze nincs a témához mégis itt rakja a tüzet(nem egyszer, mert ugye leíhatja bárki a véleményét, hanem folyamatosan).
Nekem most csak 2db van a 7-es szériából(volt több is) de semelyikkel sem volt semmi baj. -
Burt1793
veterán
Nem, nem igaz, egyáltalán nem érdekel, hogy milyen telefonod van, az se érdekel, hogy nekem milyen van, az a lényeg, hogy tökéletesen működjön és kényelmesen meg tudjam fizetni. Te viszont direkt írsz ide ilyen aláírással szerintem, azt akarod, hogy azok, akik ilyen telefont vettek, több pénzért (adott esetben), úgy lássák, hogy szar döntést hoztak az s7-tel, bezzeg te, rendet teszel, mindenkit leteremtesz (irigységből vagy ki tudja miért...) és boldogan zárod a topikot. Hiába írod, hogy költői kérdés, válaszolni fogok, ha már hozzám szóltál. Bocs.
Általában QI paddal töltöm a mobilt, ha nincs rá idő, akkor gyorstöltéssel, mindkét esetben melegszik egy kicsit, nem úgy, mint a sima töltésnél. Valószínű nem fog 3 hónap után kigyulladni, ha rossz lenne valami vezérlő, az már kiderült volna.
Nem rosszak a kínai telefonok, láttam többet működés közben körülöttem mostanában, például olyat is, ami ott van az aláírásodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest