- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
válasz
HPEx20i16v #1036 üzenetére
Elég vicces mondhatom.... Ha 15ikéig nem jön ki, én is iphone tulaj leszek szerintem, egész jó kis teló lesz abból is jailbreakelve, sok jó progi van már rá, meg főként akkor ha a szoftveresen javítható és pótolható funkciókat helyre rakják.
Tényleg te már láttad mind2őt és próbáltad is, priviben tudsz írni vmi segítséget róluk? Szifonban a kamera és a gps gyengébb csak lényegében nem?Köszi
-
blueye
veterán
válasz
HPEx20i16v #1036 üzenetére
Ez különösen jellemző a megvásárolhatóságára.
-
Fcsabi
tag
válasz
HPEx20i16v #962 üzenetére
Ez nyilván erősen szubjektív: kinek mi jön be. Én például először az ifont vettem kézbe, remélve hogy magába szippant, és olyasmit érzek majd, hogy ezt meg akarom venni de azonnal. Nyilván ehhez képest csalódtam, mert a katarzis elmaradt. Nem kicsit, nagyon. Pedig akkor még a korlátairól, hibáiról nem is igazán hallottam.
Egy héttel később vettem kézbe az Omniát, és tíz perccel később már fizettem is... volna, ha Samsung Shopban kártyával lehetne.
De azóta már megvan, és nyugodtan mondhatom: megtaláltam a magam számára az ideális mobilt. Persze nem tökéletes, volna néhány javaslatom arra, mit lehetne rajta jobbá tenni. Majd lesz Omnia 2.0 gondolom, az majd orvosol néhány hibát, meg fejlődik is, mint ahogy az ifon is megtette.
Ha tavaly tavasszal jött volna el hozzánk az ifon, nekem is nyilván az lenne. Akkor nagyot szólt. A 3g-s a szétkorlátozott kékfogával, a csekélyke fotós képességeivel, az előfizetői konstrukciójával nekem eleve felejtős.Jut eszembe: Tudja valaki, hogy panoráma kép készítésnél miért vált vissza a gép a legkisebb felbontásra? Ez hiba a mátrixban, vagy valamilyen tudományos háttere van?
-
blueye
veterán
válasz
HPEx20i16v #467 üzenetére
Hoppá... hétfőn jelent meg és nincs benne... így le fog maradni a t, mert szvsz a héten megjelenik máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest