Új hozzászólás Aktív témák
-
Magimano
aktív tag
válasz
Keresztapper #621 üzenetére
s mennyibe került a 8 GB-s?
-
marcee
addikt
válasz
Keresztapper #474 üzenetére
Nekem is baromira elegem van már ebből a várakozós (várakoztatós) felhajtásból, kezd lankadni tőle az érdeklődésem is.
-
Roberto_
csendes tag
válasz
Keresztapper #474 üzenetére
TMC témához:
Akkor már csak a headset+töltő kombó csatlakoztatást kell valahogy megoldani!
Ja! Meg azt, hogy a GPS vevőt ne tiltsa le!
Ár körül nagy titkolózás van, vagy épp még kikalkítás alatt van...
Hiába, nagy a piaci verseny... -
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #165 üzenetére
nekem az jött le a hszedből mintha arra utalnál, hogy csak akkor éri meg a webshopból, ha tuti hozzá az ajándék, és tuti csak akkor lesz ha onnan rendelsz. Csak erre reflektáltam, hogy esélyed van szolgáltatós készülékkel is, legfeljebb kevesebb, ha 1-2 nappal később kerül szolgáltatókhoz a telefon mint samu boltokba
-
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #163 üzenetére
de épp ez a poén, hogy minden hazai samsungon keresztül behozott darab jogosult az akcióban a részvételre. A voda meg egyéb szolgáltatók meg nem szürkeimportból fogják behozni. Így szerintem aki az akcióra pályázik, az olcsóbb megoldást választja és a közelébe sem megy a webshopnak ha máshol ugyanúgy jogosult megvenni és még a dolbidigitál is jár neki érte
-
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #142 üzenetére
szintén, június óta várok rá,, csak nem jön, de amikor emgemlítettem a csajnak hogy kb 5 helyen augusztust írnak miszerint ekkor mindenképp megjelenik, azt mondta hogy az nem stimmel, és hallgatott bután. Komolyan érdekelne a dolog, mivel Bocháék pl sajtósok révén, saját samsung kontakttal többször kapták azt az infót, hogy augusztus a megjelenési dátum, akkor most kit b*sztak át a palánkon ?
-
HXY
addikt
válasz
Keresztapper #142 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy sehol egy hivatalos játékszabályzat...
-
blueye
veterán
válasz
Keresztapper #133 üzenetére
Szvsz a saját webshopukra gondoltak.
-
Zolesz007
őstag
válasz
De 26.-ától meg lehet regelni a Hifiért! Hát ez már komolyan vicces! Elvileg megvan a végleges soft is! Tényleg nem értem miért kell húzni tovább!
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Ezt a samsung ügyfélszolgálat mondta?
Tököm tele van már ezzel hogy nem tudják megmondani mikor pontosan.
Az éjjel is alig birtam aludni,ujra és ujra várok egy napot és b...ik megjelenni!
Miért kell ennyire huzni halasztani,titkolózni??? -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Keresztapper #8 üzenetére
Elkapkodták a sajtóközleményt
Már szóltunk vissza, hogy csinálják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest