- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
ipad air 2-ön próbáljáton ki azon biztos nem akad
-
válasz
wlandroid #12 üzenetére
Nem tudjuk, hogy birja-e, csak valaki azt irta, hogy nala laggolt. Ha 4-5 emberke beirna, hogy igen, naluk is laggolt, har har, akkor rendben lenne a dolog. Ez az egyetlen problemam vele, hogy egy szemely tapasztalatai alapjan nem vonhatsz le vegleges kovetkezteteseket. A tesztben pedig nem irjak, hogy szaggatna.
-
Pedig eleg sok helyen olvastam mar, hogy allithato a grafikai szint. Akkor azok nem szifonos programok voltak ezek szerint.
Meg mindig nem tudom, hogy csak nala akad, vagy masoknal is, ha igy van, akkor miert nincs ez megemlitve a tesztben?Ertem, hogy mit akarsz mondani, ezzel egyetertek, de ha nem emlitik meg a tesztben, en pedig csak arra alapozok, mivel sosevolt szifonom.
(nem vagyok hater, siman tudomasul veszem, hogy nincs penzem ra, egyebkent kirpboalnam szivesen.) -
boost
veterán
Ugyan meséldd el nekem, hogy milyen user error lehetséges akkor, ha egy mobilalkalmazás akad?
Ez nem PC, hogy 8 dimenziós beállítási leheto"ség van ahhoz, hogy a játék grafikai szintjét a gépedhez igazítsad. Mobiljátékoknál ez a fejleszto" dolga. A program induláskor vizsgálja meg, hogy milyen iPhone-on fut, annyira azért nincs sok, és ahhoz igazítsa a megjelenítést. Ez az optimalizáció.
Az, hogy új készüléken akad a program, szintén az elmaradt optimalizációnak köszönheto". Vissza kellene venni a távolságból, kevesebb poligon, és máris nem akadna, vagy használni a Mantle grafikai keretrendszert amit az Apple tavaly nyár végén adott ki. Máris nyernének 20-25% teljesítményt az új készülékeken.
"Ezutan pedig az optimalizalas miatt reklamalni.. hat nekem picit hibasnak tunik." ???
-
En alapbol user errort feltetelezek ilyenkor, a tesztben gondolom csak megemlitenek, ha akadna a jatek.
Btw annyira magasnak tekintik a szifonos appok szinvonalat, hogy feltetelezni mertem, hogy esetleg nem adnak ki, ha tenyleg akadna az uj keszulekeken is.
Ezutan pedig az optimalizalas miatt reklamalni.. hat nekem picit hibasnak tunik. -
boost
veterán
öööö, szerintem azért talán elmondhatja, hogy optimalizálatlan a játék. Fo"leg a legújabb készülékek.
Kiadják, hogy iOS 5 felett használható, azaz iPhone 4-esen is, közbe megegy kb 10szer magasabb grafikai teljesítményu" készüléken akad.
Nagy rád az a mellény.
KOHO: Ha nem vagy megelégedve, 14 napon belül vissza lehet kérni a pénzt. Ilyen esetekben szokás, ha nem jól fut a játék, vagy hibás vásárlás. Ha szimplán nem tetszik, akkor nem szokás visszakérni a pénzt.
-
scope2007
addikt
iamyank, ennyi
jó arc, és remekül érti a dolgátmango & iamyank party-k kötelezőek
-
Flind
senior tag
Ez valami fantasztikus jónak tűnik! Remélem elkészítik majd Androidra is. Garantált vétel lenne.
És végre nem "Alkalmazásbemutató: XY" a cím!
-
KOHO
senior tag
Nekem csalódás ez a játék. iPhone 6-on nekem akad... Sokkal jobban kellene optimalizálni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Adventures of Poco Eco - Lost Sounds egy remek zeneközpontú, mászkálós játék magyar fejlesztőktől, egy elektronikus zenei albummal megfűszerezve.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest