Adventures of Poco Eco bemutató (iOS, Android)

Hirdetés

Poco Eco ritmusos kalandjai

A Possible Games Kft. Adventures of Poco Eco játéka és Iamyank Lost Sounds névre hallgató albuma egyszerre jelent meg, így ha akarjuk, nevezhetjük a szóban forgó, közös produktumot egy albumnak, amely iOS-es és androidos kalandjátékot kapott, vagy egy játéknak, amelyhez egy elektronikus zenei album tartozik. Akárhogy is, aki a ismeri a Monument Valley vagy Skyward nevű platformereket, az a Poco Ecóban is azonnal otthonosan fogja érezni magát, csak ne felejtse el fülhallgatóját bedugni, a játék ugyanis úgy adja a legteljesebb élményt.

Poco Eco egy apró, néhány tucat poligonból álló zenekedvelő lény, aki rendkívül szomorú, hogy unalmas életét semmilyen kaland nem dobja fel. Aztán az egyik nap megbotlik egy sziklaszirt szélén, lezuhan, és miután felkel, észrevesz a földön egy walkmanszerű tárgyat. Ahogy Ön is döntene ebben a helyzetben, Poco a kazettás lejátszót beüzemeli, mire valahonnan előrepül egy kis digitális pillangó, aki a ritmusra bólogató hősünket egy tutajjal egy ismeretlen világba vezeti.

 Poco Eco

Így kezdődik az Adventures of Poco Eco, amelynek a célja alcímének megfelelően - Lost Sounds - a zene újra felfedezése, erre pedig különféle totemlények kérik meg hősünket az útja során, aki tizenkét háromdimenziós és fantasztikusan megalkotott pályán végighaladva megpróbálja azt teljesíteni is, miközben fejezetenként más és más elektronikus zenei dallam harsan fel, hogy a kalandot színesítse.

 Poco Eco

Az már az első pályán kiderül, hogy az Adventures of Poco Eco semmi máshoz nem hasonlítható, és a hősünk is ritmusos mozgással jelzi, hogy bizony a zene legalább annyira meghatározó eleme a játéknak, mint a szemei elé terülő látványvilág.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Alkalmazásbemutató: HPSTR

  A magyar fejlesztésű háttércserélő alkalmazás frissen tartja az androidos kezdőképernyőt, és egy rakás beállítási lehetőséget ad a felhasználónak.

 • Alkalmazásbemutató: Project Road Rage

  Magyar fejlesztésű, világvége utáni autóversenyzős / roncsderbi játékot mutatunk ma be olvasóinknak, amely élethű kezelésével jócskán tartogat kihívásokat.

 • Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

  Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

 • Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

  Magyar fejlesztésű memóriajáték az Aspecto Memoria HD, amely nagy felbontású képekkel és több nehézségi fokozattal kínál egy kis agytornát.

Hirdetés