- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hajbel
addikt
Vesz egy laptopot netezésre. Sokan csinálják ezt, a mai hardwareárak láttán nem is tudom őket hibáztatni. Feleannyiból kijön egy xbox one s + egy laptop netezésre, mint egy hardware 4K gamingre. A meló már más helyzet, oda meg nem kell drága VGA + aki gépen melózik általában kap a cégtől hardwaret.
-
hajbel
addikt
válasz
Pécsi gyerek #75 üzenetére
Viszont az általad átlagnak nevezett nem techorientált embernek meg ott a konzol játékra, és akkor még Windowst sem kell telepíteni...
(#78) X Factor: +1
-
hajbel
addikt
válasz
Pécsi gyerek #59 üzenetére
Vegyünk egy egyszerű példát. Pont Asus Strix GTX 1080 OC-t vett a haverom, aki elvből nem tuningol ~£600-ért. Én vettem egy Vega 56-ot £420-ért. WattMant sohasem használtam előtte, bios-t sem cseréltem egyetlen VGA-n sem soha. Feltettem a Vega 64 biosát 2 kattintással, rágugliztam oc-s wattman vega 64 profil screenshotra és beállítottam a kártyámat(ebből persze rá is jöttem, hogy mit milyen irányba kell állítani a továbbiakban). Szerintem bárki meg tudja csinálni. Ott tartunk, hogy az én £420(black friday napján 390 volt, áldottam is a jószerencsét, hogy 1 héttel korábban vettem)-os kártyám erősebb az ő custom GTX 1080-ánál, és ez a teszt még a korai augusztusi driverrel készült. Valamint a tesztben szereplő 1000Mhz helyett az én kártyám 1050-en megy a memória. Mindeközben nekem 40-60 fps között észrevehetetlen az fps drop a freesync miatt, neki stabilan 50 felett kell lennie. Az amerikai amazonon a legkelendőbb kártya volt, amikor néztem a Vega 56. Ha az amcsik tudnak hármat kattintani egérrel, akkor az európaiak, ázsiaiak is tudnak. A Vega itthoni ára már más tészta. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest