Új hozzászólás Aktív témák
-
Áh hagyjuk...
Azt gondolod a tranyó sűrűség a fontos abban a hírben, vagy esetleg az hogy a világ legnagyobb gyártója első 10nm próbálkozásait ott fogja bemutatni?Úgy gondom fontosabb hírértéke lenne mint ezeknek amihez most kommentelünk, vagy legalább olyan priorítást kellene élveznie, ha nem húz semerre a kormány... -
Ja hát azt a képet leakasztotta valahonnan a cikkíró, elég régi. Amit én tettem be, az a bemutatóról való.
persze egyetértek, hogy nem ilyen egyszerű,de egy lehetséges dolog, ami működhet is éppen. Azért írtam, hogy meglátjuk,de jó lenne itt is olvasni ilyen dolgokat, mint a FPGA lapkák a la Falcon Mesa , ami az Intel első 10nm bemutatkozása és rengeteg újdonságot hoz, ,máshol már cikkek születtek róla, még magyar oldalakon is. Szerintem megérne annyit mint ez a Adrenalin meghajtó úgy gondolom..... Nem akarok itt már offolni,
-
Áruld már el milyen képemen? mert én egy cikket linkeltem
ha kép kell ezt tenném be
Én azt mondom, hogy a nemsokára debütáló Canon lake megadja a választ a felvetéseinkre, dönt majd az élet. Én úgy gondolom, hogy ez az a dolog, amit sokan vártak, hogy biztos van valami az Intel tarsolyában. Persze, lehet , hogy csak marketing ez a máshogy számolok dolog. meglátjuk. Én azt gondolom, hogy a Intel által megadott számok majd 100% kal több tranyósürűséget írnak, aminek ha csak a fele igaz, akkor is hozza a konkurenciát, lemaradásban nem lesznek. Ha meg annál több igaz, akkor az mind előny a javukra. -
Ő őőte most egy 3 éves kivonulófélben lévő gyártástechnológiát vetsz a Ryzenhez és jó hogy jobb?
...és aztán ott tartottunk, hogy az Intel 14nm gyártástechnológiáját a konkurencia 10 nm en tudta , úgy ahogy behozni...
Ryzen mikor is jött és az Intel mióta is tolja a 14 nm gyártást?
nagyon jól emlékszel te is arra , hogy a konkurensek 14nm gyártástechnológiája közel sem volt Inteléhez, 30-50 % előny volt szinte még a legjobbakéhoz is.Én nem is mondtam , hogy gyűjtőfogalom, hanem azt mondtam, hogy attól, hogy ha 2 gyártástechnológiát 10nm nek hívunk azok között hatalmas minőségi különbség lehet.
jelenleg más oldalakon csak hüledeznek,a számokon, de írtam is hogy fenntartásokkal kell kezelni,..De anno onnan indultunk, hogy Intel majd csak 7 nm tud lépést tartani a versenytárakkal, Jelenleg ott tartunk, ha véletlenül ez valóban igaz lesz, hogy a konkurenciának megint erősen szüksége lesz a 7nm re, hogy megközelítse az Intelt 10nm tranyósűrűségét., és tegyük fel a változatosság kedvéért, hogy a promó számok igazak lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest