- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
-
asadasad22
őstag
ok, majd ha megjelenik, lesz mirol beszelni. mindenesetre mondjuk ugy, hogy igy is joval tobbet lattunk belole, mint a jobs-fele html5-menyorszagbol.
flash nelkul, sima html-en is van sok olyan oldal, ami pl mouse-over action-hoz van kotve igy touch-al alapbol bebuktad, ez rohadtul nem a flash sajatossaga. ennyi erovel meg akkor html brozert is mi a francnak raknak egy telefonba ha van olyan oldal ahol megszivtad vele?
-
asadasad22
őstag
ez egy video arrol ahogy konkretan mukodik a cucc, nem promo anyag, nem ures rizsa, nincs meghamisitva, szoval nem ertem mi bajod van vele. az h toluk van, legfeljebb annyit befolyasolhat rajta h elotte kiprobaltak h mit fognak megmutatni rajta, de latszik h nem direkt telora terveztek egyik cuccot sem amit mutattak, mindent rendes "desktop flash"-hez irtak.
egy beta sw crash-elese meg nem egy ritka esemeny, amig nincs stabil build, nem igazan van mirol beszelni."Mutatná be inkább, hogy mi lesz a billentyűzettel, egérmozgással, bal-jobb-középső kattintásokat kezelő dolgokkal, merthát anélkül nem teljes az interbutt
"
errol szerinted megis milyen mertekben tehet az adobe, megis mit tudnanak csinalni? ez a tapicskolos kijelzok velejaroja. nyilvanvaloan olyan cuccok amik eger bal klikkjen kivul mast is egenyelnek, nem fognak rendesen mukodni. meg arrol is ok tehetnek valamelyik telonak nincs billentyuzete es azzal lehetne iranyitani a jatekot? nem ertem hogy megis mit varsz.
-
asadasad22
őstag
peldaul az elozoleg mar emlegetett "kolleganak" most igy roviden atnezve nem sok olyan hozzaszolasat talaltam (pedig van mibol valogatni), amibol nem a 100% bullshit csopogne. kezdve az adobe kapalozasaval meg szelmalomharcaval a html5 ellen meg html5 mint flash alternativa es sokkal jobb megoldas helyette olyan kolosszalis baromsagokat latok, hogy szerencse hogy a forummotor nem ertelmezi az itt leirt mondatokat, mert mar reg osszedolt volna az egesz. es akkor alig olvastam vegig 3 hozzaszolasat, ha vegigolvasnam akarcsak ezt a topicot is, a vegere valoszinuleg a mento vinne el.
wii: valoban, kosz h szoltal, mar el is felejtettem ezt a helyet, pedig nagyon csunyan nezett ki ahogy ottmaradt.
-
asadasad22
őstag
aki jobs-al egyetert abban hogy a flash a html5 direkt ellenfele, ami a megtestesult zartsag, lassusag, es nem utolsosorban a mac os-ek elsodleges osszeomlasztoja, amit ki kell irtani, mert majd a html5 ami bar manapsag meg kb tokeletesen hasznalhatatlan, majd elhoz minden foldit jot es a flash-et teljesen le lehet valtani vele, az egy idomitott birka, semmi tobb. ha most nem ezt latod, akkor steve papa rad is tul nagy benyomast tesz, de hosszutavon mindig kibujik a szog a zsakbol, majd par ev mulva meglatod.
egyebkent wii-rol nemtom mikor beszeltem, es hol
-
moonman
titán
baszki, mutassatok már egyetlen szaros Microsoft logót azon a nyomorult Kin-en, hát nem hiszem el, hogy ennyire nem érti senki. a Microsoft NEM GYÁRT telefont. még a Sharp logót is kitették a honlapjukra. (jé, Flash...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest