- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #36 üzenetére
A laptop alatt van egy hűtőventi, szerintem annak van ilyen hagja. Meglesem ezt az lg camerát.
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #34 üzenetére
Mostmár én is látom. Viszont onnantól van, hogy az autofocus-t élesítés után mégegyszer megnyomtam és úgymond "kiugrik" a focusból....
-
akosar
tag
válasz
kecskebégető #31 üzenetére
A cinizmus nem itt kezdődik.
Sajnálom, hogy így érzed.
A totál csendes szobában való videózás (tök mindegy, hogy mit) szerintem nem életszerű. Ahogy sokakat zavar, úgy sokakat marhára nem. A véleményemet továbbra is tartom, és egyben a vitát részemről zárom.
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #31 üzenetére
Asszem módosítottam a jogosultságokat.
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #27 üzenetére
Parancsolj, ezt a Te kedvedért készítettem. Sok touch focussal.
Egyébként nem azt mondtam, hogy nincs benne kattogás, hanem azt, hogy hatványozottan kevesebb ,mint a te videódban.
GeryFlash: Nem a hardverben van a lényeges különbség, hanem az optimalizáltságon (úgyhogy engem nem érdekel, hogy 2 vagy 4 mag, amíg szépen fut a rendszer). Sokkal gördülékenyebb a rendszer, mint SP-n. Sokkal több a javítgatás, frissítés már most is, nem beszélve a 4.4 beharangozásáról.
-
akosar
tag
válasz
kecskebégető #4 üzenetére
Én ritkán videózok a telómmal, pláne nem szoktam közelről, totál csendes szobában a fülhallgatómat felvenni. (egyáltalán nem életszerű) Így nekem ez nem jelent problémát. (már ha egyáltalán az én P6-omnál van ilyen probléma...mivel ilyen videó témám biztos nem lesz az életben, így tesztelésre nem pazarlom az időt
(inkább fotó, és a makró ott verhetetlen ilyen áru készüléknél!)
Ha videózok, akkor tuti valami családi/baráti eseményt veszek fel, ott meg úgy is arra figyelek, ki milyen vicceset mond.
Egyébként nem kell tényleg lehúzni a telót, elég csak benézni a fórumába, ahol több tucatnyian megelégedettséggel nyilatkozunk róla. Nagyon szép készülék, jól optimalizálva. Nem Note 3, S4 ellenfél, de senki nem is várja ezt tőle, viszont drágább készülékeket aláz...
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #23 üzenetére
Csináltam, nálam valahogy a 8 fókuszból csak kettőnél csinálta, és a vlc-ben 200%-ra kellett vennem a hangerőt, hogy meghalljam.
-
g3d
tag
válasz
Ilyen hibákat én még nem tapasztaltam.
Az utódra kíváncsi leszek, teljesítményben biztos nem lesz ez sem egy Antutu gyilkos, de a sima p6-nak sincs sebességbeli problémája.
-
JanR
addikt
válasz
kecskebégető #18 üzenetére
Ja most már okosabbak lettünk
Nekem a sima P6 tetszik és egy Note 2-ről akarok váltani
A két telefon között pedig van árkülönbözet
Engem a méret és a tudás egysége győzött meg. Ez is biztos elég jó készülék lesz a P6-hoz mérten.
-
dreamdancer
őstag
válasz
kecskebégető #8 üzenetére
Na akkor rugaszkodj neki még egyszer a szövegértelmezésnek!
Áh, tudod mit, segítek. Nem a csúcsmobilokkal versenyez, hanem a felső-közép mezőnyben tehát a konkurenseit is ott kell keresni. Ha ebből még mindig annyit szűrsz le, hogy szerintem nincs konkurenciája, akkor feladom.
(#9) GeryFlash
Személy szerint nincs P6-om, csak ismerősnek, és a lehalás azért erős túlzás a teljesítményre. De ez nyilván megítélés kérdése. -
dreamdancer
őstag
válasz
Milyen konkurenciáé? Ez nem az FHD Snapdragon 800-as csúcsmodellek ellenfele, az ára sem olyan. A felső-közép HD kijelzős telefonok között tökéletesen megállja a helyét, dizájnban pedig túlmutat rajtuk.
Annak a 8 magos procinak semmi értelme se lenne benne, csak az akkut szívná le még gyorsabban.
(Acsend... hát úgy látszik, ez a címelírások napja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest