Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
válasz
kecskebégető #31 üzenetére
A cinizmus nem itt kezdődik.
Sajnálom, hogy így érzed.
A totál csendes szobában való videózás (tök mindegy, hogy mit) szerintem nem életszerű. Ahogy sokakat zavar, úgy sokakat marhára nem. A véleményemet továbbra is tartom, és egyben a vitát részemről zárom.
-
akosar
tag
Ahogy te elmondhattad, hogy ez a dolog fontos neked, akkor én is elmondhatom, hogy nekem nem. Szerintem vagyunk ezzel így sokat hogy inkább fotózunk, és nem videózunk.
Az meg,hogy neked nem számít a video ne haragudj de kit érdekeljen? - erre engedelmeddel nem reagálnék. Nem engem minősít.
Én tiszteletben tartom a véleményed, de egy fórum pont arra való, hogy mindenki elmondja, amit gondol.
Szerintem. -
akosar
tag
válasz
kecskebégető #4 üzenetére
Én ritkán videózok a telómmal, pláne nem szoktam közelről, totál csendes szobában a fülhallgatómat felvenni. (egyáltalán nem életszerű) Így nekem ez nem jelent problémát. (már ha egyáltalán az én P6-omnál van ilyen probléma...mivel ilyen videó témám biztos nem lesz az életben, így tesztelésre nem pazarlom az időt
(inkább fotó, és a makró ott verhetetlen ilyen áru készüléknél!)
Ha videózok, akkor tuti valami családi/baráti eseményt veszek fel, ott meg úgy is arra figyelek, ki milyen vicceset mond.
Egyébként nem kell tényleg lehúzni a telót, elég csak benézni a fórumába, ahol több tucatnyian megelégedettséggel nyilatkozunk róla. Nagyon szép készülék, jól optimalizálva. Nem Note 3, S4 ellenfél, de senki nem is várja ezt tőle, viszont drágább készülékeket aláz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest