- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
Elmondhatod.csak te cinikusan lenézően beszéltél a videos részről mert neked nem fontos(Meg ez a duma nem életszerü...Honnan tudod én milyen körülmények között mire használnám a készülékem?)....Szóval nem a véleményed elmondása volt a gond .Hanem az,hogy innentől már nem vélemény hanem minősítgetése a személyemnek...
Egy tény van a hiba valós mindenkinél fenáll.A feketére hiába mondod,hogy fehér.Én is szeretem a készüléket de ha már egy ember nem lesz csalódott a vásárlás után nekem már akkor is megérte a figyelemfelhívás a problémára.
És ez már megtörtént többen is megköszönték PM.ben ,hogy jeleztem.Így erre fokozottan figyeltek kipróbáláskor és vásárláskor és eltudták dönteni együtt tudnak e élni az adott problémával.
Szóval nem is értelek mi a gondod.
Ne haragudj,hogy nem csöpögött a nyálam és nincs rozsaszín köd a szemem elött és objektív tudok maradni bármennyire is szeretem a készüléket vannak hibái is.(#29) GeryFlash [/B
Pontosan ennyi.Kösz.(#30) ShadowX
This file is currently set to private. -
GeryFlash
veterán
Azért, mert neked ez a hiba nem izgat, attól még nagyon sokakat igen, és ezt ahogy a kolléga is mondta, meg KELL említeni, és nem csak az árával kell menőzni...Az, hogy téged ez a hiba nem zavar az oké, boldog ember vagy, de ha megbocsájtasz, ez nem minősít egy készüléket. Amúgy meg még mindig nem értem, miért jobb a P6 hardvere mint mondjuk egy (nem kínai) Sony SP-nek? Ez a 4 mag tesztekben gyengébb mint az az erős 2 mag, szerintem a kínai 4 magosokat a kínai 4 magosokkal vessük össze, ott van kapásból majdnem fele ennyiért a Jiayu g4.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest