Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kecskebégető

aktív tag

válasz akosar #28 üzenetére

Elmondhatod.csak te cinikusan lenézően beszéltél a videos részről mert neked nem fontos(Meg ez a duma nem életszerü...Honnan tudod én milyen körülmények között mire használnám a készülékem?)....Szóval nem a véleményed elmondása volt a gond .Hanem az,hogy innentől már nem vélemény hanem minősítgetése a személyemnek...
    Egy tény van a hiba valós mindenkinél fenáll.A feketére hiába mondod,hogy fehér.Én is szeretem a készüléket de ha már egy ember nem lesz csalódott a vásárlás után nekem már akkor is megérte a figyelemfelhívás a problémára.
    És ez már megtörtént többen is megköszönték PM.ben ,hogy jeleztem.Így erre fokozottan figyeltek kipróbáláskor és vásárláskor és eltudták dönteni együtt tudnak e élni az adott problémával.
    Szóval nem is értelek mi a gondod.
    Ne haragudj,hogy nem csöpögött a nyálam és nincs rozsaszín köd a szemem elött és objektív tudok maradni bármennyire is szeretem a készüléket vannak hibái is.

(#29) GeryFlash [/B
    Pontosan ennyi.Kösz.

(#30) ShadowX
    This file is currently set to private. ;]

• GeryFlash

veterán

válasz akosar #28 üzenetére

Azért, mert neked ez a hiba nem izgat, attól még nagyon sokakat igen, és ezt ahogy a kolléga is mondta, meg KELL említeni, és nem csak az árával kell menőzni...Az, hogy téged ez a hiba nem zavar az oké, boldog ember vagy, de ha megbocsájtasz, ez nem minősít egy készüléket. Amúgy meg még mindig nem értem, miért jobb a P6 hardvere mint mondjuk egy (nem kínai) Sony SP-nek? Ez a 4 mag tesztekben gyengébb mint az az erős 2 mag, szerintem a kínai 4 magosokat a kínai 4 magosokkal vessük össze, ott van kapásból majdnem fele ennyiért a Jiayu g4.

Új hozzászólás Aktív témák