Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bedepi

tag

válasz Pocok256 #123 üzenetére

Nem Mindenki használja játék közben még másra is a laptopot, pl amiket te írtál. A furmark és a prime 95 együttes tesztelése igen is, egy nagy fas.ság. Én lassan 5 éve használok egy alienware m17x r3-at Jelenleg egy 780m-es kártyával. És a furmark, miatt, le tud oldani a gép, mert van benne védelem kártya megsülés ellen. 2 teljesen külön körön van a proci, és a vga, és még így is. Viszont halkan megsúgom játék alatt soha nem oldott le a gép még fél nap után sem. Division alatt gpu 72C CPU 63 Medium/high beállítások mellet 60 fps-el megy. A jó pasztát igényli kb fél évente, ez tény, de ez nem nagy móka. Mellesleg halkan megsúgom azt is, hogy a biosban kikapcsolható h a cpu rángassa az órajelét ugyanis sokkal jobban melegszik, ha így használod. Nyerni viszont alig nyersz rajta talán 200 pontot, ha benchelsz. Én is szórakoztam ezekkel, tapasztalatból írom. A CPU (2860qm) bőven elég lenne ma is mindenre. A kari a gyenge pont. Hidd el hogy a Predatort normál körülmények között, játéknál nem tudnád kinyírni.

Új hozzászólás Aktív témák