Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
Hát akkor azok az értékelések nem stimmelnek, mert eddig úgy vettem észre, hogy ha a hardverrel és szoftverrel nincs gond egy tetszett plecsnit azért kapnak.Leginkább az ár szokta az ajánlott fel billenteni az értékelést, a komoly hiba pedig a plecsni nélküliség felé.
Nem támadni akarlak ezzel, de eddig az értékelések egymáshoz viszonyítva egyértelműek voltak, most ez nem volt annyira egyértelmű.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
JR.CSé
senior tag
Mit ne mondjak gyönyörű ez a teló(Tudom ez szubjektív de azért no )
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
mrlujoak
veterán
Az Xperia PLAY, meg ez, mint két tojás...
Najó, komolyra fordulva.Küllemre tetszetős, bár a kijelző és készülékméret arány - pláne a mellett lévő Xperia PLAY-t nézve - nem tetszik...
Az ára?
Nos, a Telenoros kártyás (webshopos cirka 43E forintos) 45E forintos Live with Walkman, mint vérbeli ellenfél, simán lemossa.
Kijelző méret és felbontás azonos, ellenben a beltartalom már jóval jobb (a SE részéről persze)Ok-ok, x hónapos a modell, de ez a belső már nem is tudom, idénre kezd kicsit sovány lenni...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Dunbar
senior tag
Szép ház, nagyon rossz hw, elavult sw. Függetlenül 20-25k-nál nem ér többet. Ez a droidos alap lejátszó pedig még mindig undorító, mintha direkt a leggusztustalanabb színeket választották volna.
-
dr. Kind
aktív tag
Szia!
Nem teljesen értem a kérdésedet A két telefon azért nem kapott plecsnit, mert nagyjából semmi nem emelte ki őket az androidos kínálatból, és olyan vészesen az áruk sem kedvező. Ettől függetlenül sebességre és stabilitásban sokkal jobban teljesítenek a Liquid Mininél; mindhárom telefont 5-6 napig használtam, tudom, miről beszélek
Egyébként volt már egy hozzászólásom, valahol alul
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez így nagyon sovány lett.
Més que un club!
-
atis123
tag
Rendben, használok, teljes, bővített tartalmú mondatokat. A cikkírónak címeztem az üzenetet, de a hozzászólásomban nem ártott volna szerepeltetni a nevét, ha már nem volt hozzászólása itt, amire válaszolhattam volna. Tudom, amúgy hogy nem kötekedni akarsz, és nekem sincs szándékomban, csak úgy látszik nem sikerült átadnom a mondandóm lényegét, pedig az első hozzászólásom elég jól értetted.
Bocsánat.Remélem dr. Kind is megjelenik itt hamarosan, mert eddig viszonylag objektív cikket olvastam, és nagyrészt egyeztek a véleményemmel, de ennél a véleménynél kis ellentmondást érzek.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
syl5
őstag
Ez a zene a video alatt, azt hittem kezd szétesni a gépem
-
Enton
addikt
Csak nálam nem működik a H263-as video linkje?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
P-SZ-S
aktív tag
Senkinek nem tűnik fel hogy egy áprilisi modellről beszélünk?
-
Blyan
félisten
válasz DemonDani #30 üzenetére
Azért nem arról beszéltem, mert attól azért gyengébb egy kicsit - de valszeg csak az órajel miatt.
Viszont tartom, hogy a 8250-es Snapdragon már beleférne egy 70k körül árkategóriába (a 8255-el szerelt készülékeiket adják a SE-ék 100 körül, ami azért nem rossz).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
DemonDani
addikt
és gondoljátok hogy az Acer fogja kezdeni a sort? (persze most már biztos, hogy nem)
Értem én hogy szeretnénk nagyon jót, de 1-2 hatalmas kivételellel 80ezer körül mennek, amit ti ebben szeretnétek, de nem is erről van szó, hanem hogy a kommentek 90%-a erről szól.
Amíg nem jön egy ZTE addig nem hiszem, hogy a ti álmotok teljesül, és tekintve, hogy most jött egy ZTE, ami egy kalap kaka ilyen szempontból (rendes hw helyett kaptunk 4,3"os kijelzőt, köszönjük ZTE ), így nem is látok esélyt, hogy a közeljövőben az öreg Defy és az apró Xperia Mini mellett egy normális átlagos telefonban ARMv7-es lapkával találkozzunk.
És kétlem, hogy ezek után következő fél évben, amikor szinte biztos hogy nem jön a "csúcs cucc" 40ért, minden készülék alatt 90%ban a gyenge HW miatt kellene keseregni, ezt le kell nyelni, értem én hogy drága a fűtés, de eddig sem kaptunk 40ért csúcs telefonokat, és eddig sem erről szólt alattuk a fórum!
(#27) Blyan
egyszerűbb ha azt írod, hogy az MSM8255 teljesítményét hozza (ott már ugyan az a gpu)
amúgy mivel ugyan ilyen mint az MSM8255 is pl, csak alacsonyabb órajelen, így valszeg előállítani is hasonló költség lehet így meg érthető, hogy nem túl népszerű. valszeg nincs akkora különbség az msm8255 meg a 7230 között mint a 7227 irányába sajnos. Ezek alsós készülékekben inkább majd a 28 nm-re váltás után jelenhetnek meg szvsz[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
amanoba
őstag
Külsőre is nagyon bejön, eltaláltak ezt a színt és formát, és tetszik az egyedi kezelő felület is, az pedig, hogy adnak hozzá tokot, még ha csak jelzés értékűt is, örömteli.
A negatívumok, és most ide a "kár hogy"-okat kell képzelni... (2.2,kamera,msm2770)
Talán egy alsókategóriássabb árral sikeres lehetne, ahogy előttem is írták.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
ben11
őstag
Nekem nagyon tetszik. Alsó-közép kategóriás hw ide vagy oda, a külső, a dizájn kárpótol.
Egyébként az akadásért meg biztos vagyok benne, hogy az acer saját felülete a felelős.
Egy launcherPro-val, vagy más hasonlóval más lenne a kép.Magával a SoC-kal nekem komoly problémám nincs, csak ez a froyo amitől sírva tudnék fakadni..
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Maxentius #26 üzenetére
Valamiért a 7230-at nagyon hanyagolják, pedig jó kis cucc az, valszeg nem lehet túl olcsó, vagy nem tudom (végülis S2-es Snapdragon, ami 800MHz-en hozza egy 1GHz-es 8250 teljesítményét, de erősebb GPU, és kevesebbet is fogyaszt).
De egy 8250 pl már beleférhetne talán.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz DemonDani #23 üzenetére
Mivel nem most jelent meg, csak most tesztelik, így még elmegy, de új, most megjelenő készüléket egyszerűen nem lenne szabad kiadni ilyen SoC-pel.
Van egy rakat idénről (HTC, Samu, LG, ZTE, stb. lehet válogatni is), nem kellene újabbak bővíteni a tábort[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
sok fórumozó addig jut, hogy megint nem kapunk csúcs SoC-ot 40kért cserébe...
értem én de hátNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
ducsidu
senior tag
Vagy hagyják a saját UI-t,vagy legyen erősebb a SoC,mert ez így nem jó
ja,és Froyo[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Sírva fakadok ettől a 2.2/7227 duótól...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Brutális eb
addikt
Max 25 ért jó vétel lehet első droidnak.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
atis123
tag
Gyenge, de kicsit fura, hogy olyan készülékek hoztál fel ellenfélként, amik plecsnit sem kaptak. Nem mondanám esélytelennek amúgy, mert az ellenfeleknél jóval tetszetősebb kinézetre, és ez pont az az árkategória, ahol nem feltéltlenül a tudás számít, sokkal inkább a kinézet. A név is előny lehet, hiszen pont azok közt, aki ebben az árkategóriában nézelődik, lehet nem egy -két vásárló, akinek szintén az ára miatt, Acer notebookja van amit pl. kedvel.
Szóval ez a verdikt kicsit sántít."Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Blyan
félisten
Hát nem teljesen felejtették el azok sem.
No de majd 2012-ben, talán akkor megérjük, hogy ezt többet nem erőlteti senki.(#16) dokee78
Kéne egy TT változat belőle, ami 1gigán menne (mint a Symbian alatt, csak az más gyártóé), istenem, azt hogy szeretném, még egy évig adhatnák mindenhova.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Nem igazán látom a készülék létjogosultságát a piacon. Aki olcsót akar venni, az megveszi a szolgáltatók saját márkanév alatt futó készülékeit.
Az én - és szerintem a többség - elvárása az 1GHz-es proci és minimum 512MB RAM lenne az ilyen egyedi felületeket futtató készülékek esetében.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Lumos
csendes tag
Kinézetre jó de ezzel nem fognak szakítani semmit. Az acer maradjon csak a notebookoknál.
-
p3rgam3nt
tag
A kép alapján azt hittem h SE.Formailag nekem bejön, de ez a hw nagyon idejétmúlt, a sw-ről nem is beszélve.Kár érte.
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
dokee78
félisten
Szövegben hiba a 4. oldalon:" utóbbiakból néhány
etrát is találunk a kínálatban." (extrát)Nem bejövős.
Nem érem,hogy ha gyenge a hardver akkor miért kell még csilivili felület rá. -
kolosanyi
veterán
Szép dizájn, szép UI. (A froma nekem nagyon bejön, én az ilyeneket csípem a legjobban. A szép kék, matt hátlap még csak tetézi, le a kalappal.) De miért kell elb@szni olyan hülyeségekkel, hogy ezt a hulladék vasat rakják alá, illetve a Froyo-t teszik rá? Ráadásul ennyire sz@rul optimalizálva. Ha olcsó ár társul mellé, akkor a vas még csakcsak elmegy, de szénné kell optimalizálni (vagy rárakni egy Cyanogenmodot). Viszont a fos kamera még mindig megmarad. Kár érte.
-
JanFe
aktív tag
Nem nagy eresztes. bar a formaja tetszik es az, hogy adnak egy tokot melle az dicseretes...
"There is nothing permanent except change"
-
littlelion21
addikt
Nem védeni akarom, de ez egy jó fél éves modell.
-
helixP
nagyúr
Az unboxing video hiányzik Megnéztem volna azt a szuper fülest.
-
torois83
csendes tag
Kár erőlködnie az acernek, ilyen készülékkel soha nem fog kicsipenteni jelentős részt a mobilpiacról.
SE Live mellett ki az aki ezt vennék akár 35e Ft-ért is?? -
Goose-T
veterán
Újabb MSM7227-es fos. Sosem szabadulunk már meg ezektől?
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...