Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
Hát akkor azok az értékelések nem stimmelnek, mert eddig úgy vettem észre, hogy ha a hardverrel és szoftverrel nincs gond egy tetszett plecsnit azért kapnak.Leginkább az ár szokta az ajánlott fel billenteni az értékelést, a komoly hiba pedig a plecsni nélküliség felé.
Nem támadni akarlak ezzel, de eddig az értékelések egymáshoz viszonyítva egyértelműek voltak, most ez nem volt annyira egyértelmű.
-
atis123
tag
Rendben, használok, teljes, bővített tartalmú mondatokat. A cikkírónak címeztem az üzenetet, de a hozzászólásomban nem ártott volna szerepeltetni a nevét, ha már nem volt hozzászólása itt, amire válaszolhattam volna.
Tudom, amúgy hogy nem kötekedni akarsz, és nekem sincs szándékomban, csak úgy látszik nem sikerült átadnom a mondandóm lényegét, pedig az első hozzászólásom elég jól értetted.
Bocsánat.Remélem dr. Kind is megjelenik itt hamarosan, mert eddig viszonylag objektív cikket olvastam, és nagyrészt egyeztek a véleményemmel, de ennél a véleménynél kis ellentmondást érzek.
-
atis123
tag
Gyenge, de kicsit fura, hogy olyan készülékek hoztál fel ellenfélként, amik plecsnit sem kaptak. Nem mondanám esélytelennek amúgy, mert az ellenfeleknél jóval tetszetősebb kinézetre, és ez pont az az árkategória, ahol nem feltéltlenül a tudás számít, sokkal inkább a kinézet. A név is előny lehet, hiszen pont azok közt, aki ebben az árkategóriában nézelődik, lehet nem egy -két vásárló, akinek szintén az ára miatt, Acer notebookja van amit pl. kedvel.
Szóval ez a verdikt kicsit sántít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendben, használok, teljes, bővített tartalmú mondatokat. A cikkírónak címeztem az üzenetet, de a hozzászólásomban nem ártott volna szerepeltetni a nevét, ha már nem volt hozzászólása itt, amire válaszolhattam volna.