- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis123
tag
Hát akkor azok az értékelések nem stimmelnek, mert eddig úgy vettem észre, hogy ha a hardverrel és szoftverrel nincs gond egy tetszett plecsnit azért kapnak.Leginkább az ár szokta az ajánlott fel billenteni az értékelést, a komoly hiba pedig a plecsni nélküliség felé.
Nem támadni akarlak ezzel, de eddig az értékelések egymáshoz viszonyítva egyértelműek voltak, most ez nem volt annyira egyértelmű.
-
atis123
tag
Rendben, használok, teljes, bővített tartalmú mondatokat. A cikkírónak címeztem az üzenetet, de a hozzászólásomban nem ártott volna szerepeltetni a nevét, ha már nem volt hozzászólása itt, amire válaszolhattam volna.
Tudom, amúgy hogy nem kötekedni akarsz, és nekem sincs szándékomban, csak úgy látszik nem sikerült átadnom a mondandóm lényegét, pedig az első hozzászólásom elég jól értetted.
Bocsánat.Remélem dr. Kind is megjelenik itt hamarosan, mert eddig viszonylag objektív cikket olvastam, és nagyrészt egyeztek a véleményemmel, de ennél a véleménynél kis ellentmondást érzek.
-
atis123
tag
Gyenge, de kicsit fura, hogy olyan készülékek hoztál fel ellenfélként, amik plecsnit sem kaptak. Nem mondanám esélytelennek amúgy, mert az ellenfeleknél jóval tetszetősebb kinézetre, és ez pont az az árkategória, ahol nem feltéltlenül a tudás számít, sokkal inkább a kinézet. A név is előny lehet, hiszen pont azok közt, aki ebben az árkategóriában nézelődik, lehet nem egy -két vásárló, akinek szintén az ára miatt, Acer notebookja van amit pl. kedvel.
Szóval ez a verdikt kicsit sántít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged