- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DemonDani #93 üzenetére
Te írtad:
"és olyan mint az Xperia Arc, Xperia ray, ..."Nos, de, akkor kimaradt az arc S, mert Te felsoroltad az arc-ot, ami meg ugye szög ugyanaz, mit az arc S, csak utóbbi gyorsabb procival - és drágább árcédulával - van a piacon...
Ha már poénkodunk...szerk, az idézett szövegrész ebből a hozzászólásodból való:[link]
-
válasz
DemonDani #86 üzenetére
Nem, csak kicsit frusztrál, hogy egy vélemény - amiben még csak nem is degradáló stílus volt - ennyire nem számít, és csak az jön le, hogy jaj ez meg jaj az...
A SE bevetítés -ahogy nevezed- mindkét esetben logikus érvelés része volt. Egyik egy, a témában fellelhető képre utalva, a másik pedig az árra nézve.
De látom, mindenki elfelejti elolvasni az aláírás első pár szavát...
Aztán marad a sárdobálás és oltás.Ezek után így alkosson az ember véleményt. Bármiről... Szégyen!
A felsorolásod meg itt, ebben a kontextusban értelmetlen, mert az általam felhozott témában csak a tesztelt telefon, és a PLAY volt...
Mindemellett az arc S kimaradt az Xperiákból... Ha már poénkodni akarunk...
-
válasz
DemonDani #78 üzenetére
Istenem. Ez miért nehéz?!
Megdicsértem a telefont.
Véleményeztem a képet.
Én kib@szott szóval nem említettem hogy valaki valamiről másolt volna.Basszus miért kell az ember szavait véleményét kiforgatni?!
Tetszik a készülék küllemre, hasonlóan, mint a mellette lévő PLAY-é.
Ennyi. Nem több, nem kevesebb.Bennem fel sem merült copyzás és egyéb csak bennetek.
Tetszik és kész.A francért nem lehet már megtanulni értelmezni azt, amit olvas az ember!
Mindenki mástól elnézést kérek, hogy nem disztingváltam...
-
Blyan
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest