Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #93 üzenetére
Te írtad:
"és olyan mint az Xperia Arc, Xperia ray, ..."Nos, de, akkor kimaradt az arc S, mert Te felsoroltad az arc-ot, ami meg ugye szög ugyanaz, mit az arc S, csak utóbbi gyorsabb procival - és drágább árcédulával - van a piacon...
Ha már poénkodunk...szerk, az idézett szövegrész ebből a hozzászólásodból való:[link]
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #86 üzenetére
Nem, csak kicsit frusztrál, hogy egy vélemény - amiben még csak nem is degradáló stílus volt - ennyire nem számít, és csak az jön le, hogy jaj ez meg jaj az...
A SE bevetítés -ahogy nevezed- mindkét esetben logikus érvelés része volt. Egyik egy, a témában fellelhető képre utalva, a másik pedig az árra nézve.
De látom, mindenki elfelejti elolvasni az aláírás első pár szavát...
Aztán marad a sárdobálás és oltás.Ezek után így alkosson az ember véleményt. Bármiről... Szégyen!
A felsorolásod meg itt, ebben a kontextusban értelmetlen, mert az általam felhozott témában csak a tesztelt telefon, és a PLAY volt...
Mindemellett az arc S kimaradt az Xperiákból... Ha már poénkodni akarunk...
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #78 üzenetére
Istenem. Ez miért nehéz?!
Megdicsértem a telefont.
Véleményeztem a képet.
Én kib@szott szóval nem említettem hogy valaki valamiről másolt volna.Basszus miért kell az ember szavait véleményét kiforgatni?!
Tetszik a készülék küllemre, hasonlóan, mint a mellette lévő PLAY-é.
Ennyi. Nem több, nem kevesebb.Bennem fel sem merült copyzás és egyéb csak bennetek.
Tetszik és kész.A francért nem lehet már megtanulni értelmezni azt, amit olvas az ember!
Mindenki mástól elnézést kérek, hogy nem disztingváltam...
-
Blyan
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest