- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #93 üzenetére
Te írtad:
"és olyan mint az Xperia Arc, Xperia ray, ..."Nos, de, akkor kimaradt az arc S, mert Te felsoroltad az arc-ot, ami meg ugye szög ugyanaz, mit az arc S, csak utóbbi gyorsabb procival - és drágább árcédulával - van a piacon...
Ha már poénkodunk...szerk, az idézett szövegrész ebből a hozzászólásodból való:[link]
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #86 üzenetére
Nem, csak kicsit frusztrál, hogy egy vélemény - amiben még csak nem is degradáló stílus volt - ennyire nem számít, és csak az jön le, hogy jaj ez meg jaj az...
A SE bevetítés -ahogy nevezed- mindkét esetben logikus érvelés része volt. Egyik egy, a témában fellelhető képre utalva, a másik pedig az árra nézve.
De látom, mindenki elfelejti elolvasni az aláírás első pár szavát...
Aztán marad a sárdobálás és oltás.Ezek után így alkosson az ember véleményt. Bármiről... Szégyen!
A felsorolásod meg itt, ebben a kontextusban értelmetlen, mert az általam felhozott témában csak a tesztelt telefon, és a PLAY volt...
Mindemellett az arc S kimaradt az Xperiákból... Ha már poénkodni akarunk...
-
mrlujoak
veterán
válasz
DemonDani #78 üzenetére
Istenem. Ez miért nehéz?!
Megdicsértem a telefont.
Véleményeztem a képet.
Én kib@szott szóval nem említettem hogy valaki valamiről másolt volna.Basszus miért kell az ember szavait véleményét kiforgatni?!
Tetszik a készülék küllemre, hasonlóan, mint a mellette lévő PLAY-é.
Ennyi. Nem több, nem kevesebb.Bennem fel sem merült copyzás és egyéb csak bennetek.
Tetszik és kész.A francért nem lehet már megtanulni értelmezni azt, amit olvas az ember!
Mindenki mástól elnézést kérek, hogy nem disztingváltam...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #63 üzenetére
Nézd, ezt nézve eleve nehéz kihagyni bármit is.
Arról nem beszélve, hogy megdicsértem a küllemét, és a beltartalom kapcsán tett "kifogásom" pedig egy másik ellenpéldával támasztottam alá.
Ergo volt egy saját VÉLEMÉNYEM, amit nem csak a levegőbe dobtam, hanem példákkal és érvekkel alátámasztottam.
Innen nézve cseppet sem tartom ömlegésnek, mitöbb, ebben a HSZ-ben sem került megemlítésre sem modell, sem gyártó a részemről.
A kép meg a tesztből van...Mindamellett ha nem tetszik ...
-
mrlujoak
veterán
Az Xperia PLAY, meg ez, mint két tojás...
Najó, komolyra fordulva.Küllemre tetszetős, bár a kijelző és készülékméret arány - pláne a mellett lévő Xperia PLAY-t nézve - nem tetszik...
Az ára?
Nos, a Telenoros kártyás (webshopos cirka 43E forintos) 45E forintos Live with Walkman, mint vérbeli ellenfél, simán lemossa.
Kijelző méret és felbontás azonos, ellenben a beltartalom már jóval jobb (a SE részéről persze)Ok-ok, x hónapos a modell, de ez a belső már nem is tudom, idénre kezd kicsit sovány lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged