Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spal

csendes tag

válasz littlelion21 #111 üzenetére

Nem találkoztam még ilyen statisztikákkal, igaz, nem is kerestem. Létezésük biztos, de hogy van-e olyan fogyasztóvédelmi szerv ami foglalkozna ilyennel és publikálta is volna, az jó kérdés. USA-ban, briteknél, franciáknál akár még elő is fordulhat hasonló, érdemes lenne megnézni a helyi fogyasztóvédelmi oldalakat, hátha.

• spal

csendes tag

válasz littlelion21 #109 üzenetére

"az Acer telefonok általános megbízhatóságát ismerve"

No egy ilyen ismeretnek, mint tulaj örülnék! Készülékre lebontva, vagy csak összesítve?

Milyen módon ismert? --pl. eladott példányszám/ szervizelések száma, meghibásodások jellege, szerviz idő--

Más gyártóval számszerűsíthetően összevethető? --számot számmal--

--Eléggé együtt éltem a modaco fórummal, meghibásodások száma nem volt kiemelkedő, a Liquid E-nél A1-nél a kijelző illetve a hozzátartozó beviteli eszköz volt az egyik gyakori (relatíve a meghibásodásokhoz) hiba, 5-10 ezer Ft-ért lehet szállítással alkatrészt kapni szerszámmal, nem nagy művelet, bárki elvégzi akinek nincsenek 20 centis műkörmei és úgy nagyjából ennyi, ami pusztán hardveres és ez is inkább az A1-re érvényes. Most az hogy nagy hőterhelésnek teszi ki valaki és megviseli --minden bekapcsolva, maxterhelés, töltés, direkt napsugárzás, fekete ház-- úgy gondolom nem készülék függő. Amúgy pletyka szinten terjed hogy az A1-ek E alaplapot kapnak szerviz alatt --azaz 512 RAM-ot-- ami hihető is lehet, hisz nyilván az E mellett nem gyártották tovább az A1-et. A flash folyamat elrontása meg nem róható fel a gyártónak, de általában azt is megcsinálják zokszó nélkül garanciában. A teszt főszereplőjét nem követem, de azért azt sem hiszem hogy ennyire elbaltázták volna. Stream eléggé elenyésző akár csak az Iconia Smart. A tableteket sem követem. Mt-ről meg nem hallani rémhíreket. Okostelefont meg okostelefonnal, a gagyi acerek nem játszanak, azok amúgy is eldobhatók :DDD --

Szóval várom a SZÁM-szerű és jellegű információkat. Más gyártókét is, ha akad, de csak android fronton. --most az, hogy idehaza eleve az acer és a szerviz kifejezés pejoratív kapcsolatban áll, egy demagóg dolog, és nem hiszem, hogy az elenyésző populáció véleményét, tapasztalatát meghallhatná bárki is mobil fronton--

Jah és egy HTC-vel szemben tényleg bátor vállalkozásnak tűnhet, rám is sokat mosolyogtak, de hát van aki ezt az utat járja és szereti :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák