- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
Közben látom, hogy a tesztben autófókuszosnak írják a kamerát és láttam egy képet, amin úgy tűnik, hogy tényleg az. Hmm... Ez érdekes, ugyanis mikor én próbáltam még kb. egy hónappal ezelőtt, akkor nem tűnt autófókuszosnak, abszolút nem fókuszált rá a kívánt pontra. Egyébként nem csak én találtam ezt így, láttam máshol is hozzászólásokat ezzel kapcsolatban, illetve egy honlapon is kifejezetten hátrányként tüntették fel, hogy csak fixfókuszos a kamera.
-
b.daniel
senior tag
Amennyire én tudom ugyanaz a soc mindkettőben, a kamerák is ugyanolyanok(nem mintha tabnál számítana szvsz) , bt is 4.0 mindkettőnél, ram is ua.. csak a kijelző más ami ott ugye 7" és HD. Papíron csak a felbontás jobb semmi más
De az valóban erős konkurencia. Szerintem aki a két tab közül választ az a kijelzőket fogja mérlegelni, mert mást nem nagyon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Subaru topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest