- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
persze én nem vagyok valami vájt-fülű, meg gondolom itt is csak szoftveres javításról van szó, de annak idején, amikor a Stream romját felraktam a liquidre igenis sokat javított a hangzáson a dolby. Nyilván nem történt csoda meg persze biztos van jobb is de ez is több mint a semmi.
-
raulicio
senior tag
No igen, nekem is volt Liquidem, sőt még meg is van valahol. Imádtam mert zseniális kis közösség volt mögötte, ami ontotta a romokat. Persze az acer support az acer support: normális magyar gari nem volt, frissítést is egyet adtak ki hozzá...
Ettől függetlenül ez a telefon is nagyon szép, reméljük, hogy jó is lesz.
Rohadt nehéz lesz megállni, hogy ne vegyek új telefont idén, pedig semmi olyan csoda nincs, ami miatt le kellene cserélnem az atrixomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest