- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ööö, azért ezt gondoljuk át.
"én netezni fekve az ágyban az X200-ammal szoktam, nem sokkal nagyobb"
De, sokkal nagyobb, és a szétnyitott laptop rendesen leszűkíti a fetrengés lehetséges pozícióit.
Arról nem is beszélve, hogy ölben tartva nem feltétlenül ideális a nézési távolság minden laptop esetében, a tabletet pedig csak közelebb húzod a fejedhez, osztjóvan."5x gyorsabb"
Ez nem igaz, nincs zavaró különbség az oldalak betöltődése között, legalábbis iPad 2-n. Az oldalak közti navigálás még egyszerűbb is, egy multitouch gesztus (swipe balra vagy jobbra). Új fület egy kétujjas felfelé mozdulattal nyitok, az aktuálist egy kétujjas lefelé mozdulattal bezárom. Futó programok közt egy négyujjas bal-jobb gesztussal tudok váltani, feladatkezelőt hasonlóan, csak felfelé hozom elő, stb. Közel 13 éve laptopozok, bőven van összehasonlítási alapom."4 cellás akksival egyforma súlyú"
Az Ipad 2-m 600 g, szerintem az X200-ad 4 cellás akksival is a duplája, miközben az akkumulátoros üzemidőd WiFi-s netezgetéssel max. a harmada... -
erdoke
titán
Én speciel vettem tabletet (iPad 2), és jó eséllyel meg is tartom, amire előre nem fogadtam volna. Igaz, a gyerekek is komoly szerepet játszanak benne (sőt, 3 gyerek van, kéne még tablet
), váratlanul sok hasznos, interaktiv progit találtunk nekik.
Heverőn eldőlve híreket, magazinokat olvasgatni, netezgetni nagyon praktikus, sokkal kenyelmesebb, mint notival vagy telefonnal. Munkára (egyelőre?) nem igazán alkalmas, már a gyári levelezőn elvérzik. -
erdoke
titán
Van aki 10e Ft-ért feláldoz 5-6 óra üzemidőt? Azt már meg se említem, hogy jó, ha 70 valamiféle progi van rá optimalizálva, míg egy iPad-re most úgy 70e, amiből sok ingyenes vagy 1-2 dollár. Szerintem még kell legalább egy év, mire értelmes alternatívát tudnak nyújtani az egyéb tabletek. Már ha valaki nem elsősorban a specifikációs táblázat alapján vásárol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest