- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
a legtöbb embernek itt a balkánon nem azért kell ilyen cucc mert kihasználja, hanem mert trendi...
szerinted aki okostelefont vesz - tökmindegy milyet - annak hány %-a használja ki amit vett??
megmondom neked: elenyésző! még én sem használom ki a dell venue prom!!
a hozzád hasonló geek-ek nem látnak benne fantáziát, mert tökéletesen tudják - VELEM EGYÜTT - hogy ez egy useless dolog!!
de már hitler is megmondta: politikát a hülyéknek kell csinálni, mert abból van a legtöbb!! az a pár német aki látta mi zajlik lelépett, a birka ott maradt...
nos ez a helyzet a iconiával is: se te, se én nem vesszük meg, de nem is mi vagunk a célközönség, hanem a plebs, amiből sok van...
látod, ilyen egyszerű ez az egész
-
erdoke
titán
Izé, a 22 nm-es TriGate-es Atomra gondoltam, bár ha megcsinálják ULV Ivy Bridge-dzsel, nekem úgy is jó.
(#6) baluka26
Szerinted az 1 GHz-es 1 magos Zacate-n minden úgy fut, mint akár egy félnormális laptopon? Nyilván a 350-es Brazos-nál is lényegesen gyengébb, pedig azt se lehet mindenre használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest