- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Csak hogy ők tévéről beszeltek. Abbol van 40-42" IPS 4k 160-170-ért Lg, Samsung, Philips.
Igaz, mindegyik kompromisszumos.
Monitorbol tenyleg csak TN-ek vannak, altalaban 28"-osak.Ezert különleges ez a monitor, mert monitor, IPS, 4K es 60Hz egyszerre.Mindezt 200 alatt.
A talptol eltekintve nagyon jonak tűnik. A 27-es WQHD-k is 120-nál kezdődnek, szoval ennyiért szerintem ez jó nagyon.(#22) Outsiderman: Igen, at lehet vele préselni hdmi 1.4-én a 4k 60hz-et, de ezt ugy eri el, hogy a savszelessegigenyt a szinkodolas megváltoztatásával éri el, minoseget veszitesz vele.
(#4) berVi: TV-monitor = alma-körte.
Mindkettő gyümölcs, finom, ehető, kb. Ugyanannyiba kerül, de mas az alakja, formája, ize, máshogy tudod felhasználni, mas miatt veszed/eszed meg. -
Outsiderman
tag
Hát, mert a cikk szerint sincs gond. Ha nincs DisplayPort vagy HDMI2.0 akkor lehet csak 30Hz.
Az Nvidia pár Driverrel ezelőtt valamilyen butítással már megoldotta ezt is.6. oldal közepe az értékelésnél.
"A 60 hertzes képfrissítés beállítása sem olyan problémás, mint korábban, a rendszer csak egy monitort látott, tehát nem kellett Eyefinity és egyéb többmonitoros beállításokkal kínlódni"
Egyébként a cikkben szereplő Acer monitor tök jó.Szerintem a lába is rendben van, főleg, hogy tényleg fémből van. A csatlakozókkal is szépen el van látva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest