- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
AMD Power #156 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg az Acer-t.
nem tudom milyen árkategóriában gondolkodsz,de én az 5315-öt javaslom 99--ért talán az elektropontban akad még.-A kijelzőt a negyedmilliós testvértől örökölte,tényleg hihetetlenül szép képe van!
-A billenytyűzet rendkívül kellemes tapintású
-Részemről a design szép,jóval szebb mint a toshiba(130e-es kategóriás gépe) vagy az FS(bár ez szubjektív)
-nagyon jól bővíthető,mivel a legújabb chipset van benne.
-már 1 hónapja napi 16 órában nyúzom ,cipelem,nyomkodom de nagyon jól bírja.A gép folyamatosan megy egész nap.De te tudod,ha hp-t vagy Dellt ,vagy akár Asus-t veszel készülj fel hogy gyengébb gépet kapsz drágábban(persze a másik oldal a Dell hírneve)
Én szerintem ha 100.000-ed van akkor Acer 5315 ha több ,és szeretnél áldozni a laptopra akkor Dell,vagy Asus, de jóval többe fog kerülni.
-
gorlin
őstag
válasz
AMD Power #92 üzenetére
Erről van szó.Szerintem nézd meg közelebről azt az 5315-öt (ha elég a tudása)
Nagyon könnyen bővíthető,a legújabb chipsettel van.
Egyébként először egy kicsit megbántam hogy ezt vettem és nem 150-ért egy toshibát vagy egy MSi-t.De az Msi-ről utána olvastam hogy a külső minűsége nem jó.Kopik hajlk stb.
A Toshibával nincs gond de pl ott nem tudsz memóriát bővíteni hanem a magyarországi szervízhez kell vinned ha meg akarod tartani a garanciát ahol elég magas áron dolgoznak(én így hallottam) és mégiscsak 50e-el drágábbPlussz ennek az Acernek tényleg nagyon kellemes a billenytyűzete,és nagyon szép a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest