Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
google rulez:
laptopszalon.hu:
ACER AS5720G-301G16Mi C2D T7300 2GHz 15.4 CB
90214 Ára
173,234 Ft
(br:207,881 Ft)
• Core 2 Duo T7300 2.0 • 1024MB • 160GB • DVD-RW SUPERMULTI DL • 15.4” • Linux vagy Windows Vista Home (+ br. 15.000 HUF)
Rövid ismertető | Elérhető 48 órán belül : |
Gyártó: ACER
Processzor: Core 2 Duo T7300 2.0
Memória: 1024MB
Merevlemez: 160GB
Optikai meghajtó: DVD-RW SUPERMULTI DL
Kijelző: 15.4”
Grafikus vezérlő: NVIDIA GeForce8400M GS 128MB
Csatlakozók: LAN: 10/100/1000
Modem: van
IRDA: van
USB: 4
Soros/Párh port: egyik sem
Firewire: 1Egyéb: Szállított szoftverek:
Hang: van
FSB(MHz): 667
Memória típusa: DDRII
Felbontás: 1280x800 (WXGA)Op. rendszer: Linux vagy Windows Vista Home (+ br. 15.000 HUF)
Súly: 2.8
Wlan: van
Bluetooth: nincs
Webkamera: Van -
polip
addikt
tényleg hagyjuk, részemről végleg vége...nem szídtam sehol a travelmate-eket, mindössze annyit írtam, hogy az acernek sikerült ledegradálnia a TM nevet jópár éve, és aki emléxik rá mi volt, az tökéletesen egyet is ért velem....
nos én léptem ajándékozni, akit megbántottam volna, attól elnézést kérek...
aki akarja el tudja olvasni a tesztem egy filléres acerről, amit a különösen ajánélott kategóriába tettem AKKOR, 3 hónapja, az megteheti a neten, fennvan sok helyen....
azóta az embernek gyűlnek tapasztalatai és ennyit változott a véleményem...akit ez bánt, annak úgy kell...aki megfogadja a tanácsot, az meg úgyis megteszi...
mindegy. tényleg elnézést ha megbántottam volna bárkit, nekem az már öröm, ha egy ember megértette mit akartam leírni...
boldog ünnepet
-
polip
addikt
válasz
CharlieDrop #137 üzenetére
mit csinál az Asus?
a HP még gagyibb?
-
polip
addikt
Én is pontosítok
tehát több dolog
2007, dec. 3. CNet, természetesen NOTEBOOK eladások, és nem PC-k
---------------------------------[OFF]Hewlett-Packard remains the worldwide leader in notebooks by shipping 6.2 million portable PCs last quarter--72 percent more than the company shipped a year ago. Dell holds on to second place, but continues to lose ground, not only to HP, but to Acer.
While Dell still has 13.8 percent of the worldwide notebook market (behind HP's 21.4 percent), Acer continues to creep up on Dell, with 12.8 percent of notebook shipments. And in what should be more distressing to Dell, combining Acer with newly acquired Gateway and Packard-Bell puts the Taiwanese PC maker at 16.2 percent of the market, and just behind HP[/OFF]
A másik: én Európát írtam, NEM EMEA régiót, amibe Afrika és a Közel-Kelet is beletartozik. Szűkebben a nyugat európai notebookpiacra gondoltam, ahol már KOMOLY NOTEBOOKKULTÚRA alakult ki többgenerációs notihasználókkal, nem a balkán és a csóró régió, ahol mindent el lehet adni...hidd el, nem a francia és angol piac viszi az acert, hanem a leszakadt régiók, ahol egyrészt csórók az emberek, de kell nekik a noti, másrészt élete első gépét veszi, tök tájékozatlanul....
-
polip
addikt
ha már ott tartunk:
természetesen a gatewayt vette meg, akinek elővásárlási joga volt a PB-re, mellyel természetesen élt is, és melyhez természetesen az Acer adta a pénzt.
viszont a PB-re azért vetettek szemet, hogy az európai piacon erősítség a pozicióikat...
és amig az acer ezt úgy kommunikálja,hogy a PB az övék, addig hiába a forráskritika, ennél autentikusabb forrás nincs...
de hagyjuk, részemről lezárva a dolog, boldog karit mindenkinek
-
polip
addikt
én különösen ajánlott minősítést adtam neki, az ér érték aránya miatt, 2,5 hónapja írtam róla...azóta ennyit változott a véleményem...
eladtunk azóta közel 100 olcsó acert és nagyon sokkal volt probléma, ezért írtam azt, amit az első hozzászólásomba kifejtettem: kár ennyire ajnározni őket, de mint mondtam és is pozitív véleménnyel voltam róluk...
ha el akarod olvasni még be is linkelem neked...
-
polip
addikt
mennyi tapasztalatom van? én nem szervizes vagyok, hanem szakíró, pár acert teszteltem már, az egyik legnagyobb magyar disztributor mellett pl. a fusinak, a ibm-nek, de az acernek is tesztelek notikat, amiket leküldenek...
így van némi rálátásom, amellett h notikat szervizel többek közt a cég, ahol melózok....
a tesco-s példányok? de hisz azok is utazógarosok...
-
polip
addikt
és azt képzeld el, külföldön meg dellből és hpből adnak el pont ilyen arányban, és ott is az acerek és fusik vezetik a meghibásodási mutatókat...
szerintem nem az a helyes gondolkodás, hogy nem baj hogy a gépek 40%-a behal, van 100-ból 60 boldog ember is....
de ha te így véled, akkor legyen...én nem megbántani akarok senkit, és ha ezt bárki így érzi, akkor elnézést!
én erről a gondolkodásról szeretnék leszoktatni mindenkit, amit fentebb leírtam, mert NEM EZ A JÓ gondolkodás, csak észre kellene már venni...
-
polip
addikt
Csak a kételyek és a félreértések elkerülése végett:
Mindenből ki lehet fognia rosszat, csak kisebb eséllyel...A FU-SI-nál a meghibásodási arány 40% körüli, a régi Acereknél is nagyon magas volt. Hogy a hardver ugyanaz lenne? Ez az egyik legnagyobb tévedés a gondolataidban. Már miért lenne ugyan az? A leglényegesebb elem az alaplap. A komoly gyártók válogatott, tesztelt elemeket tesznek a gépükbe, vagy olyan gyártókkal gyártatják le őket, akik ezt megcselekszik helyettük!! Úgy véled egy filléres Acer notiban ez megtörténik? Akár a Dell, akár az IBM de a HP is többet tesztel egy modellcsaládot, mint mondjuk az Acer az egész portfolioját...
A HP nem szimpatikus a PACKARD BELL miatt?? Az év poénja! Egy nagy titkot ugyan had áruljak már el: a PACKARD BELL AZ ACER!!!!!! EMBER!!! Az Acer leányvállalata, amit azért vásárolt meg, hogy az ultragagyi szegmensben talán mégse a saját nevével árulja a notikat, hisz párszor sikerült már ledegradálnia a márkanevét elég komolyan. Te nyilván nemrég foglalkozol notikkal, így nem emléxel a TravelMate sorozat kapitális bukására, amikor még 3 számból álltak az Acer elnevezései......Így tehát a 3 ismerősöd az ACERT átkozza, nem a HP-t, ezt soha ne feledd!!
Látszik nem volt még Dell-ed, m,ert tudnád: rohadtul nem csak a gari és a név szól mellette
Ja hogy az Acert sokan dícsérik_? Mert csak ezeket akarod meghallani. Akik hozzánk SZAKSZERVIZBE hozzák a gépeiket, azoknak egy nagyon picit eltér a véleménye ettől...
Szerintem tájékozódj, olvasgass picit, mielőtt notit választasz, és NE A TAPOGATÁS legyen a fő szempont....
ja és még 1! mint történészbe erősen beleverték a fejembe: FORRÁSKRITIKA!!! ne a sokoldalúan félművelt - a HP-t a Packard Bellel összekeverők - emberek véleménye legyen a gondolkodásod zsinórmértéke, mert ez nem sok jót szül...Összefoglalva:
- olvass, tájékozódj, mielőtt te - a félrevezetett ember - másokat is félrevezetsz
- az Aceré a Packard Bell, k-ra nem javasolt a megvételük
- NEM ugyan az van egy Dellben, mint egy Acerben, hiába ugyan az a platform, a chipset (Jézus micsoda hülye gondolat)
- a magyar ember árérzékeny, képes elautózni 50L benzint, mert a város túlsó végén 2 Ft-al olcsóbb a kifli...és azt hiszi most piszkosul jól járt....remélem egyszer kinövi ez az ország ezt a fajta mentalitást...
- még annyi: jegyezze meg végre már mindenki: a notiknál különösen igaz az OLCSÓ HÚS és a HÍG LÉ közti összefüggés...de majd 1,5 év múlva keress meg és tisztázzuk mi lett az aceredből...
Áldott Karácsonyt
-
polip
addikt
látom hírek terén is szelektálsz, hisz elkerülte a figyelmed az X3000 architektúráról kiadott egyéb inteles közlemény is...
érdemes elgondolkodni, pl miért nincs a mai napig dx10 támogatás benne, pedig ez volt az első olyan egységes shader architektúrával rendelkező cucc, ami tudta VOLNA!!...az nvidia megjelenése előtt már!!
javaslom olvasgasd az intel híreit....
-
polip
addikt
miért egyeznénk meg?
ilyen acert is lehet venni 115-ért is, mégis a 99-eshez ragaszkodsz
de tökmindegy
jobb a videovezérlő ez kétségtelen, de az is hogy játszani ezzel sem lehet, így tehát tökmindegy...az hogy a 950GMA 4 FPS-el jelenít meg valamit ez meg 9FPS-el, szeintem lényegtelen
régebbi chipset? na és? de atomstabil, bizonyított már párszor....te miben használod ki a santa rosa előnyeit?
eddigi életed során hány ramot írtál? nekem eddig az összes asztali íróm tudott ramot írni, de minek?
-
polip
addikt
....."Igazad van inkább menjek be egy boltba ahol nagy esély van rá hogy kurvára nem ért hozzá az eladó (tisztelet a kivételnek mert vannak azért jó notebook boltok)de rátszi az életkorát az árra és a végén 30%-al drágább lesz mint a kolbászok mellett".............
őőő
hát két dolog:
az így gondolkodó embereknek szoktam azt kívánni, hogy olyan ember végezze a bypass műtétjét, minta amennyire a teszkós eladó ért a notikhoz
a másik: nem tudom milyen laptop bolltba voltál eddig, de valahogy nagyon mellémehettél
-
polip
addikt
velem nem kell egyet érteni, én csak a tapasztalataim mondom...az én kezeim közt több noti megy át két nap alatt, mint amennyit más ember egy életen át lát...több márka szakszervize vagyunk, amúgy pedig a régió egyik legnagyobb notiszervize...
amiket leírok, csak jószándékból teszem, nekem mindegy ki mit vesz...
sokan vélik úgy: inkább megveszem 300-ért a kínaiba a pólót, mint 2000-ért a normálisat...abba nem gondol bele, hogy a kínaira már emlékezni sem fog, amikor a másik még mindig póló lesz...
egy dell, hp, ibm, stb még akkor is noti lesz, mire a másiknak az emléke is elhalványul...ezzel kár vitázni, ez tény.
persze tönkre mehet a dell is, ez ilyen....de a komoly gyártóknál ez nem tipikus -
polip
addikt
szvsz kár így ajnározni ezeket az acereket....a BMW csinált nekik egy szép dobozt, és ennyi. sajnos a cikk írójának igaza van: a magyar embernek egy számít: az olcsóság...
nem érdekli mit kap a pénzéért, csak olcsó legyen...nem mellesleg a fedlap korántsem olyan jó, mi beleszaladtunk az első zsanérrepedéses modellbe, ami 4 hónapos volt. a fröccsöntött műanyag klasszul el van repedve...mint a régi szép időkben...
szeretik hangoztatni acerék, meg FU-SI-ék, hogy piacvezetőek...ez igaz, de meg kell nézni melyik piacoknak köszönhetően: oroszo. lengyelo. magyaro, románia, stb stb...ahol a gagyit el lehet adni...
a komoly piacokat a komoly gyártók vezetik...komoly külhoni notis fórumok felméréseiből kiderül mik is az igazi komoly modellek, melyek azok a gyártók akik nyomot hagynak az emberekbenna mindegy...amíg a emberek a teszkóban a kolbász mellöl választanak notit, addig ez marad
de pár szerviz - többek közt a mienk is - örül a hulladék gépek szárnyalásának, hisz mi ebből élünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged