Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz
Pete55555 #33 üzenetére
Mi az hogy jobb??
Több alkalmazás van rá, vagy esetleg ugyanaz program ott olcsóbb?
Esetleg gyorsabban fut?
A win7phone felülete nagyon megosztja az embereket és egyáltalán nem egy akkora siker mint ahogy egyesek megpróbálják beállítani. személy szerint nekem speciel nincs problémám vele, de nem látom jobbnak az androidos vagy ios-es megoldásnál.
Szeretem ha a felület lecserélhető, ezt most csak a zandroid tudja. A programokat is elegendően gyorsan futtatja egy 7 colos androidos tablettel kiegészítve jó lesz az.
A programokat elég 1x megvenni mindkét eszközre és a kiválasztott alkalmazások adaiit is szinkronban lehet tartani 1 alkalmazással. -
lmisi
senior tag
Gyanúm szerint azért mert drága. Telefonba illik nagyon jó minőségű "flash romot" rakni ami garantáltan nem adja meg magát mondjuk úgy 5 évig.
(Pl. azért ha megadja magát akkor kész a telefon is és bírnia kel a hőterhelést is rendesen.)
A flash gyártás legjobban sikerült része landol a telefonokban, szerintem a maradék elfogadható része megy flashes merevlemezekbe, a szemét meg kiköt a memórikártya gyártóknál. Az árazás a minőség, élettartamnak megfelelő.
Tönkrement flashes telefonnal nem találkoztam, de sd kártyával igen rendszeresen. -
lmisi
senior tag
Nem tudom mi ez a windos mánia
Időről időre feltünnek emberek akik azon siránkoznak jaj csak már windost tudna futtatni ez meg az. Mi a kutyatúrót nem tud egy médiafogyasztásra optimalizált kütyü,tablet, okostelefon IOS-en, Androidon amit "majd" win8(phone) akármin igen.
Ne jöjjön senki autocad, photoshop és egyéb jellegzetesen windowson ismert dolgokkal.
Ja hogy az otthoni warez (illegálisan másolt) cuccost majd milyen jó lesz futtatni tableten gondolkodás meg egyenes lájtos iq-t feltételez. Pont az IOS-hez hasonlóan hasonlóan zárt win8rt izén fogják feltenni jaaajj(Megjegyzem nincs is meg a bináris kompatibilitás)
Ismétlem médifogyasztás, aki 7 colon akar programozni, 3d modellezni az megérdemli
Ha mégis akkor nem gondoljátok amely programokra van igény nem fogják villámgyorsan portolni a konkurens platformokra???Ja még annyit ez a 7colos android tablet nagyon ütős, amint elérhető be is szerzek egyet, így nyugodtan használom telefonnak a Defy-t, de médiafogyasztás, naptár, email, játék átterelődne erre, ja és talán a navigáció is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest