- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel tapasztalatokat nem találtam róla, ezért megosztom az én tapasztalataimat:
A kiválasztott egy ZOTAC MAG HD-ND01
Atom 330 (1,6GHz, 2 mag + HT, 2GB RAM, GF9400)
Az első benyomások bíztatóak. A Win7 SD kártyáról felment kb 15 perc alatt. Halk, csak induláskor hallottam enyhe vinyóhangot. A hőmérséklete viszont nem éppen ideális: üresjáratban a vinyó (eddig még csak azt néztem HDSentinel-lel) 46°! -
fledgling42
csendes tag
Húh, ilyenre várok már mióta... ha nagyon halk lenne a hűtése (esetlegesen egy ilyen passzív hűtéssel), akkor az tökéletes lenne egy multifunkciós htpc-router-ftp-webszerver-letöltőszervernek a nappaliba
-
Cyrin
addikt
kéne, csak kellene még hozzá egy kis vezetéknélküli bill egérrel egybeépítve + távirányító.
-
P00By
nagyúr
-
vegyszer
addikt
jóárasítva...
majd mejön vag egy havi átlagbérért, és csak lesünk, hogy ezt meg miért kaptuk? -
New Life
aktív tag
Viccesen néz ki a monitor hátulján a cucc...
-
TESCO-Zsömle
titán
Bezony! Nem véletlenül a vinyók a világ (második) legmegbízhatóbb adathordozói. Ma már az SSD-k aszem letaszították őket a trónról, de ár/kapacitás arány miatt azok nem igazán számítanak.
A világ kegkisebb vinyója hivatalosan 2000G-t is kibír, működés közben pedig 1000G-t.
-
dabadab
titán
válasz
#72042496 #15 üzenetére
"Ennek van alapja?"
Hat, kb annyi, mint a masiknak, volt olyan kor, amikor ez igaz volt, de mar nagyon regota nem az. A mostani HDD-knel csak arra kell vigyazni, hogy az ember ne nagyon csapja oda oket semmihez se (ne kapjanak sok g-s terhelest), akkor meg foleg nem, ha eppen mukodnek (amugy minel kisebbek (marmint fizikaliag, vagyis 2,5" v 1,8"), annal jobban birjak a razkodast).
-
DemonDani
addikt
-
dabadab
titán
"ebbe hogy fér bele egy winyó?"
Minden bizonnyal 2,5"-es (esetleg 1,8"-es) HDD van benne.
"Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót"
A HDD-ket abszolut nem erdekli, hogy milyen helyzetben vannak.
LordX: a #4 szerintem csak arrol szolt, hogy a "majd" szo rossz helyre keveredett a mondatban
-
]Phobos[
senior tag
Ő, valaki homályosítson fel pls, ebbe hogy fér bele egy winyó? Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót
-
DemonDani
addikt
De persze megmagyarázom mert ez így eléggé kocka...
A Flash alatt nem csak a gameket kell érteni, hanem az összes manapság Flash által animált dolgot, amibe számtalan lehetőség beletartozhat a Gamektől kezdve a különböző file olvasókon keresztül a HD tartalmakat lejátszókig.
Legjobb példa talán a YouTube. Ez is Flash alapú, és bizony az Intel atomnak nagyon komoly feladatot okozhat a YTHD videok lejátszása, vagy akár ez a FullHD video... [link]Az ION pedig (azaz ez is) az Nv által gyártott platform az Intel Atom köré ami tartalmaz többek közt egy G80 alapú (ez esetben egy 9400) integrált IGP-t ami képes lesz az Adobe Flash 10.1 megjelenését követően átvenni a Flash által generált munkát a CPU-tól, ami mint fentebb szemléltettem nem is olyan kevés már manapság.
És a 9400m 67,2 Gflopsos teljesítménye már elegendő szinte mindenre. Az Atomról pontos adatot nem találtam de 6Gflops alatt van az biztos. Így elméletileg akár 10szer gyorsabb is lehet GPGPU kihasználása esetén.#8:
Rövid és tömör voltam! -
zsirfecske
addikt
anyámnak énis megvenném, ha használná
-
agabe
addikt
annk meg mi érteleme, hogy az optikain kívül hátul nincs hangkimenet?
-
JanR
addikt
Ocsem, miket meg nem csinalnak mar a 'nagy' gyartok.
Ezen a mondaton nagyon neztem: '...már a komolyabb Flash programok sem majd okoznak gondot a rendszernek.' - most en vagyok a hulye, vagy el lett irva
-
Móci
addikt
Nem rossz kis gép, netezni baromi jó lenne mutternak.
Az a narancssárga karika nem tetszik rajta, amúgy pofás. Már csak az ár lesz az érdekes... -
Pipó
őstag
Nagyon pöpec masinának néz ki és a kétmagossal a teljesítmény is rendben lehet. Remélem jó ára lesz és itthon is hozzá lehet majd jutni, a nejemnek tök jó munkagép lenne belőle.
-
DemonDani
addikt
Nagyon frankó kis kütyü
TV hátára feldobni tökéletes
Bár a tv adapter lyukkiosztásának szabványát jó lenne tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest