- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #8 üzenetére
Ugyanígy voltam éveken keresztül én is. Annyira szerettem,hogy a kisebb-nagyobb hibákat hajlandó voltam elnézni. De az amit a WP 10 bevezetésekor műveltek, annyira felháborító volt,hogy eladtam a francba és vettem egy iPhone-t.
Nem kizárt,hogy szerencsétlenebb darabot fogtam ki,de azért az nonszensz dolog, hogy többszöri újratelepítgetés, heggesztgetés után sem tudtam a Lumia 830-ra olyan rendszert tenni ami egy hónapnál tovább bírta összeomlás nélkül, illetve egy 9 órás munkanapot nem bírt végig úgy a telefon,hogy ne kelljen powerbanket hurcolásznom magammal, az szerintem nem túl vállalható. És emellé jött a sok kellemes apróság, mint például az,hogy nem tudtam csatolmányt megnyitni az e-mailekből, vagy csatolni az e-mailekhez.
Support terén az MS nem túl erős, ahogy olvasgatom a híreket mostanában.
-
imibogyo
veterán
válasz
gyurkikrisz #8 üzenetére
Hát végülis nem kell visszavennem, de megteszem.
Egyrészt ismerősnek adtam el, így még jobban ég a pofámról a bőr, másrészt meg eleve nem akarok kitolni vele, mert ő viszont masszívan használja (-ná) a messengert.
Amúgy nem egy nagy technikai ember tetszett is neki nagyon a telefon, mondta, hogy az ő igényeinek maximálisan megfelelne (én is szerettem, de most hozzájutottam egy P8-hoz), viszont a messengert azt masszívan használná.
Én meg nem tudtam, hogy ez lesz ami most van (nem olvastam utána, nem is figyeltem fel rá, mert úgy általánosságban nem törődöm semmilyen FB-os dologgal), szóval valamilyen szinten nekem is pofon volt ez az egész. Így inkább visszaveszem. Jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest