- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
1. Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni, múúkodnie kéne
2. Zune progi kell a synceléshez, USB-s háttértárként nem látod a telefont. Divx-xvid filmeket a Zune megtalálja, ha abba a mappába rakod, ami meg van osztva. Az más kérdés, hogy nem tudod a telefonra feltenni, hacsak nem támogatott kiterjesztésben van
Videókonvertáló progival meg lehet oldani.
Telefonra telepíteni pedig Zune-on keresztül is lehet, ott is eléred a marketet. Igazából PC-n jobb is keresgélni. Viszont ha telefonra feltelepítessz egy alkalmazást, majd azt uninstalálod, akkor reinstalálni már csak telefonról tudod majd, Zune-ban nem lesz reinstall opció, lol mi?3. Az nem az MS hibája, hogy nem tájékozódtál. Pl wp7.hu-n elég részletes leírás van arról, hogy hogyan lehet külföldi lokalizáció mellett kihasználni a telefon funkcióit, akár a marketes magyar bankkártyás vásárlást is.
Magyar ékezetes betűket pedig elő lehet varázsolni akár külföldi lokalizáció mellett is, szóval ezt a felvetésedet nem teljesen értem. Megnyomod hosszan az e betűt és bejön pl hogy é
Mit akarsz letölteni a telefonnal?
BT fileátvitel minek amikor ott a HSDPA? Többek között az illegális kalóz cuccok miatt nem engedélyezett az ilyen módon történő fileküldés, amúgy sztem fölösleges ezen lovagolni.4. Binget én is utálom, egyszer se használtam szerintem.
Tényleg idegesítő, hogyha javítani akarsz egy szövegrészletet, akkor az egész adott szót kijelöli az os, s tök nehéz a kurzort 2 betű közé beügyeskedni. Ilyenkor jó egy trackball, ami ugye nincs
A névjegyes-outlookos anomália meg érthetetlen számomra, elhiszem hogy dühít a dolog. -
Inarus
addikt
Szinkronizálással kapcsolatos dolgok:[link]
Amúgy az előzetes információgyűjtés elég hasznos dolog, ha az ember elektronikai terméket szándékszik venni..."Ha gépelsz, és elírsz valamit nem tudsz visszamenni (csak nagyon összehangolt motoros kézmozgással), csak visszatörölni"
- Első kattintásra kijelöli a szót, a második kattintásra a szó elé vagy mögé teszi a kurzort...."eltűnt az outlookomból, a telefonomból és a netről is a névjegyeim 2/3 –da kb. 200 telefonszám."
- Ez tényleg durva, ilyen panaszt még nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged