Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valentino K.

senior tag

válasz Quasi_modo #81 üzenetére

Már vártam mikor harapsz rá az általam írottakra ;]
    Nem vitázom :DDD

• Valentino K.

senior tag

válasz kal13 #68 üzenetére

1. Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni, múúkodnie kéne :)

2. Zune progi kell a synceléshez, USB-s háttértárként nem látod a telefont. Divx-xvid filmeket a Zune megtalálja, ha abba a mappába rakod, ami meg van osztva. Az más kérdés, hogy nem tudod a telefonra feltenni, hacsak nem támogatott kiterjesztésben van ;] Videókonvertáló progival meg lehet oldani.
    Telefonra telepíteni pedig Zune-on keresztül is lehet, ott is eléred a marketet. Igazából PC-n jobb is keresgélni. Viszont ha telefonra feltelepítessz egy alkalmazást, majd azt uninstalálod, akkor reinstalálni már csak telefonról tudod majd, Zune-ban nem lesz reinstall opció, lol mi? :U

3. Az nem az MS hibája, hogy nem tájékozódtál. Pl wp7.hu-n elég részletes leírás van arról, hogy hogyan lehet külföldi lokalizáció mellett kihasználni a telefon funkcióit, akár a marketes magyar bankkártyás vásárlást is.
    Magyar ékezetes betűket pedig elő lehet varázsolni akár külföldi lokalizáció mellett is, szóval ezt a felvetésedet nem teljesen értem. Megnyomod hosszan az e betűt és bejön pl hogy é :B
    Mit akarsz letölteni a telefonnal? :F
    BT fileátvitel minek amikor ott a HSDPA? Többek között az illegális kalóz cuccok miatt nem engedélyezett az ilyen módon történő fileküldés, amúgy sztem fölösleges ezen lovagolni.

4. Binget én is utálom, egyszer se használtam szerintem.
    Tényleg idegesítő, hogyha javítani akarsz egy szövegrészletet, akkor az egész adott szót kijelöli az os, s tök nehéz a kurzort 2 betű közé beügyeskedni. Ilyenkor jó egy trackball, ami ugye nincs :D
    A névjegyes-outlookos anomália meg érthetetlen számomra, elhiszem hogy dühít a dolog.

• Valentino K.

senior tag

válasz kal13 #58 üzenetére

Ahhoz képest nekem, s még jópár wp7-es fórumozó kollégának megy a magyar bankkaris fizetés :U

• Valentino K.

senior tag

válasz Zolesz007 #55 üzenetére

Attól még tény, hogy pl a HTC szigorítani fog bizonyos dolgokon. Azt meg kétlem, hogy ők egyedül megjátszák ezt (ami miatt tuti csökenne az eladásaik száma), a többi gyártó meg szarik az egészre.
    Nem lepődnek meg, ha sorra előállnának kisebb-nagyobb megkötésekkel.
    Szvsz amivel mindenképpen kezdeniük kell valamit, az a frissítések egységesítése valamilyen szisztéma alapján.

• Valentino K.

senior tag

válasz Rickazoid #53 üzenetére

Wp7 esetében nem tudsz pcről különböző torrentről letöltött játékokat\appokat felrakni a készülékre.
    Tudtommal ez a helyzet iOs esetében is jailbreak nélkül.

Tehát a fizetős alkalmazások esetében letöltöd a kipróbálható verziót, vagy megveszed.
    S nincs az mint a Symbiannál a szignózás, s nincs az, mint az Androidnál a különböző installerek, amik segítségével pcről felraksz egy illegális, de teljes verziós cuccot.

Azt meg nem kell különösképp ecsetelni, hogy a kalózkodás mekkora bevételkiesést okoz.
    Kicsit off, de hozzáteszem hogy PC esetében megértem, hogy nem veszi meg mindenki a hulladék szar játékot 12 ezer forintért, azt viszont már nem fogadom el, hogy valaki, aki 150 ezres telefonnal jár, az nem tud kifizetni 500Ft-ot egy tök jó alkalmazásért.

• Valentino K.

senior tag

"Viszont azt már nehezebben tudom elképzelni, hogy az Apple fanok átpártolnának-e WP7re.
    Android usereknél szintúgy. Maximum az új consumereknél tudnám elképzelni, hogy megfelelő marketinggel a WP7 menne az arcukba, így azt választanák."

Elég pár wp7 review-t megnézni Youtube-on, bizony sok kommentelő írja, hogy el fogja cserélni a telefonját wp7re. Tehát akadnak emberek.
    Androidnál ez még inkább így van. Szerintem bőven van olyan user aki kilép a zöld ködből, s rájön hogy a csilivili műanyag hatású, agyonfragmentált android nem biztos, hogy a jövő.

"Hat en Symbianos vagyok, es ha valtani kell biztosan nem a WP7 lesz a nyero, hanem az Android, ugyanis a Symbian "szabadsagat" egyedul az Android adja, nem pedig a vegletekig kotott WP7 ill. IOS..."

Szerintem kezdhetsz hozzászokni, hogy a "kötöttség" lesz az elfogadott a jövőben. Lásd HTC pár új androidos telefonját, amin már nem fognak futni a főzött romok. Szép lassan szerintem a BT fájküldés és az usb-s háttértár funkciók is meg fognak szünni amiatt, hogy visszaszorítsák az illegális tartalmak terjesztését, amiből a gyártóknak\szoftver fejlesztőknek csak a káruk származik.

Btw nem teljesen értem, hogy minek kell mindig az appok számával érvelni a wp7 ellen. Pár hónapos Os és már több mint 7000 app van a marketplace alatt. Kérdem én, hogy az app store és az android market hány éves is? Abból a sok százezer appból mennyi a ténylegesen használható?
    Gyanítom, hogy nem sok (persze nyilván több, mint a jelenleg elérhető windows-os marketben - erre gyógyír az idő).

Én nem jelenteném ki, hogy az android a jövő. Azt se mondom, hogy a wp7 tökéletes, sőt, még nagyon távol vannak attól, hogy az legyen, de már dolgoznak rajta. 2015 meg még kurva messze van ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés