- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #103 üzenetére
Applenél az iTunes miatt szerintem jóval bonyolultabb dolgokat is megoldottak, főleg amióta külső alkalmazásnak (pl divx player) is másolhatunk fájlokat. Megjegyzem az sem igaz teljesen, hogy telefonról nem lehet tartalmat törölni, csak iTuneson keresztül... (valahol ezt olvastam pár napja) iPhonet csak netcsomaggal lehet venni értelmes áron, szóval ezzel elég nagyot löktek a mobilnet szekerén. A MS meg csak nem olyan hülye, hogy direkt csak azért hagy ki egy funkciót minden indok nélkül, mert a konkurencia is tiltja...
iPhone és iPhone között egyébként lehet küldeni BT-n a camera rollból, igaz nem Apple megoldás, de beengedték a storeba. Régen legalábbis volt ilyen, mostanában nem néztem. Szóval egy még egy indok a szolgáltatós összeesküvés ellen.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #101 üzenetére
igen, ez lehetne megoldás, bár ne üzenetek közé, mert azt nem szerettem symbianon sem. De akkor tőled is megkérdezem: akkor mégis mi az oka, hogy se a wp7, se az ios nem engedi? és nem olyan okból, mint a copy paste, vagy mms vagy akármi, hogy majd eladják új fícsörként. tehát ez nem indok. megcsinálni megint nem lehet egy nagy meló. akkor?
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #94 üzenetére
Ez a 66-ban leírtak miatt nem járható út
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Quasi_modo #81 üzenetére
Már vártam mikor harapsz rá az általam írottakra
Nem vitázom -
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Nem. Abszolút semmilyen support nincs ehhez.
-
válasz
Quasi_modo #73 üzenetére
A modern az, ami iOS-en is jelenleg megoldható BT PAN/ad-hoc WLAN (öf.: Game Kit) segítségével.
Csak sajnos nem univerzális se funkcionalitásban (képet, névjegyet lehet max. küldeni - ez mondjuk lefedi az előző esetek nagy részét), és csak iKütyüvel megy (ez nagyobb para).
-
válasz
Quasi_modo #69 üzenetére
Neked nem alternatíva legalábbis.
Mások meg nem is akarnak küldözgetni dolgokat a puszta közepén.Nem is a BT elavult, hanem a fájlküldés felette. Mint ahogy ha összehasonlítasz egy többéves BT eszközt egy maival, láthatod hogy mennyivel egyszerűbb lett a párosítás például. Valószínűleg nem azért teszik felhasználóbarátabbá, mert az emberek meghülyültek azóta, hanem egyszerűen szar volt régen.
-
majom2
senior tag
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
Még nem... Logikusan gondolkozva nem nehéz belátni, h nem sok jövője van. Mindenesetre én tuti nem költeném ilyesmire a pénzem.
-
válasz
Quasi_modo #40 üzenetére
Igazabol mindenki, akit nem fizetnek erte vagy nem fuzodnek hozza mely erzelmei, azt mondja hogy a bada halva szuletett.
-
majom2
senior tag
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
A bada napjai meg vannak számlálva. Android, iOS és wm7 mellett nem sok babér terem már neki...
-
JNashville
senior tag
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
Ohh, akkor egy kicsit le vagyok maradva. De én például rendszeresen használom, eléggé meg lennék lőve nélküle.
#60: Pont ma láttam Westendben egyet, bár csak dummy, de fizikailag legalább valós élmény.
-
NakedMan
csendes tag
válasz
Quasi_modo #17 üzenetére
Igazad van, inkább 'ódivatú'. Amikor csak ez volt meg a WM, akkor ez volt a csúcs.
Ma már másra van igény. -
válasz
Quasi_modo #17 üzenetére
A kettő között vannak szoros összeköttetések és igen, mindkét rész korhadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged