Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #103 üzenetére
Applenél az iTunes miatt szerintem jóval bonyolultabb dolgokat is megoldottak, főleg amióta külső alkalmazásnak (pl divx player) is másolhatunk fájlokat. Megjegyzem az sem igaz teljesen, hogy telefonról nem lehet tartalmat törölni, csak iTuneson keresztül... (valahol ezt olvastam pár napja) iPhonet csak netcsomaggal lehet venni értelmes áron, szóval ezzel elég nagyot löktek a mobilnet szekerén. A MS meg csak nem olyan hülye, hogy direkt csak azért hagy ki egy funkciót minden indok nélkül, mert a konkurencia is tiltja...
iPhone és iPhone között egyébként lehet küldeni BT-n a camera rollból, igaz nem Apple megoldás, de beengedték a storeba. Régen legalábbis volt ilyen, mostanában nem néztem. Szóval egy még egy indok a szolgáltatós összeesküvés ellen.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #101 üzenetére
igen, ez lehetne megoldás, bár ne üzenetek közé, mert azt nem szerettem symbianon sem. De akkor tőled is megkérdezem: akkor mégis mi az oka, hogy se a wp7, se az ios nem engedi? és nem olyan okból, mint a copy paste, vagy mms vagy akármi, hogy majd eladják új fícsörként. tehát ez nem indok. megcsinálni megint nem lehet egy nagy meló. akkor?
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #94 üzenetére
Ez a 66-ban leírtak miatt nem járható út
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #92 üzenetére
LOL
Ricardo: viszatérve egy kicsit a bt-re: ha szerinted a jogvldett tartalom csak maszlag, akkor mi az igazi oka a hiányának?
-
joey04
titán
már miért lenne maszlag? és ha nem ez, akkor szted mi az indok? nem egy nagy technikai bravúr ezt szoftveresen megoldani. kijátszani iPhoneon meg csak jb után lehet, de ha ez indok, akkor az összes rendszer összes korlátozása hülyeség, hiszen van szignózás, root vagy jb. ennek ellenére nekem hiányzik, és pont nem az illegális tartalmak miatt. zenét (ha nem veszem meg), majd én eldöntöm milyen minőségben tagelve stb töltöm le. nem egy mástól származó esetleg szutyok minőség. email nem
megoldás, nem mindenkinek van mobilnet.Ennek ellenére bizony nem maszlag, tényleg ezért van tiltva.
-
joey04
titán
szerintem korrekt és hihető jóslat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest