- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Játékokból beszéltem. Amikből ha nem tévedek a DX miatt elég komoly címek lesznek igen komoly grafikával HD textúrákkal. Ha 1-1 jobb játék androidra 500-700MB (sőt 1GB is van már), akkor szerinted mennyi fér az egyéb programok mellé el belőlük?
Az lenne a logikus, ha MS 16GB-s limitet vezetne be.neooen: Nyugodtan írhatod mi a nevetséges. (amit nem viccnek szántam.) Azt hiszem inkább csókolomot köszönhetnél.
-
kolosanyi
veterán
Igen de ott csak a telepítő van a belső memóriában a többi az mehet a kártyára. Ez meg most pont arról szólt, hogy a játék is a belső memóriában marad ezért írta azt, amit. Tök logikus lesz amit írt, nem tudom, hogy miért kell értetlenkedni. Egyáltalán nem kell neki bolt nem tudom, hogy miről beszélsz.
(#24) neooen
Most mért kell személyeskedni? Ha te nem tudsz szöveget értelmezni, nem érted amit ír, akkor inkább ne szólalj meg. -
vicze
félisten
Egy ici pici dolgot elfelejtetsz, hogy a 4-ből kb. max. 2-3GB lesz használható WP8-nál gondolom kevesebb, ha 4GB a belső. Ez úgy 2db játék max.
De: "Do note that Microsoft has not yet made known the minimum flash storage manufacturers have to include with WP8."
A warez problémájának megoldására kíváncsibb leszek, abban a pillanatban, hogy tudsz SD-ről telepíteni, ennek szabad utat adsz különben. Talán valami NTFS korlátozósdi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- EAFC 25
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest