- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #173 üzenetére
nem győzködöm Én senkit!
Csak a hosszabb távú használatból fog kiderülni, hogy mennyire képes megszokni az újat. Akik képesek voltak megszokni a 7-et XP után, legtöbbjük már látni sem akarta az XP-t... Persze van/volt olyan is, aki nem (volt) képes megszokni.
Meg kell próbálni.
-
Raysen623
addikt
válasz
gcsomesz #157 üzenetére
Írtam egy elég hosszú leírást a windows-os életemről, jó lenne ha elolvasnád és utána tennéd fel ugyanazt a kérdést 3x is.
Köszy!
A metro felületben még mindíg egyet tudok veled érteni! Ahogyan Te is írod több helyen ez egy új rendszer, új megoldásokkal, DE még kiforratlan! 1 év múlva meglátjuk mire vitte, addig nekem teljesen jó lesz ennyi pénzért és kész.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #167 üzenetére
Te igen.. Ehhez képest, pl. ezzel az indokkal (is) van sok új technológiával szerelt gép/notebook XP-vel használni, mert nem képesek elfogadni az újat.
Maradt? Aha... Amikor egy begyöpösödött XP felhasználónak órákig kell(ett) magyarázni, hogy a Win7-ben mit hol talál meg. Szal ezt így nem mondanám.
Sokan ezek miatt nem mernek váltani... Na meg a másik dolog, ami befolyásolja őket, hogy "szomszéd fiútól azt halottam, hogy" és az ehhez hasonló gyönyörűségek.
Azt is kifelejted a szórásból, hogy azért nem vesz MAC-et, mert nem engedheti meg magának, és nem azért, mert számára jó a Windows.
Röviden, melyik út a "járhatóbb"? Inkább megpróbálom megszokni az OS-t a maga újításaival együtt, vagy veszek egy új platformot, lényegében az OS közel tízszereséért. Melyik is éri meg jobban? A másik dolog, amit már mondtam, hogy nem kötelező váltani. Tehát, felesleges vívódni.
Amúgy, egy másik apróság. Most ez ilyen lett, ez a baj, ha meg, esetlegesen nem nagyon lenne különbség a 7-hez képest, akkor pedig az lenne a baj. Egyszerűen nem lehet olyan szoftvert csinálni, ami mindenki számára közel 100%-osan megfelelő.
(#170) Misály: Na igen, szerver szinten elég rendesen odapakolta magát az MS az utóbbi időben, ahogy hallottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #161 üzenetére
Megint jön a régi nóta, mint amikor jött a win7... És az XP-s júzerek nem voltak hajlandóak váltani a felület miatt? Nemár..
Az Office-t már meg sem merem említeni.
Mindent meg lehet szokni, csak akarni kell megszokni. Az, hogy valami szokatlan, != azzal, hogy az nem jó, legalábbis szerintem. Én is csak láttam, hogy mennyire van átszabva, Én az "érdekes" jelzőt biggyesztettem oda, de ettől függetlenül tetszik. Ettől függetlenül, Én is azt mondom, hogy érdekes ez az UI a desktop vonalon, dehát ez van, ezt kaptuk, megszokjuk.
Ettől függetlenül, nem kötelező váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest