Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #173 üzenetére
nem győzködöm Én senkit!
Csak a hosszabb távú használatból fog kiderülni, hogy mennyire képes megszokni az újat. Akik képesek voltak megszokni a 7-et XP után, legtöbbjük már látni sem akarta az XP-t... Persze van/volt olyan is, aki nem (volt) képes megszokni.
Meg kell próbálni.
-
Raysen623
addikt
válasz
gcsomesz #157 üzenetére
Írtam egy elég hosszú leírást a windows-os életemről, jó lenne ha elolvasnád és utána tennéd fel ugyanazt a kérdést 3x is.
Köszy!
A metro felületben még mindíg egyet tudok veled érteni! Ahogyan Te is írod több helyen ez egy új rendszer, új megoldásokkal, DE még kiforratlan! 1 év múlva meglátjuk mire vitte, addig nekem teljesen jó lesz ennyi pénzért és kész.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #167 üzenetére
Te igen.. Ehhez képest, pl. ezzel az indokkal (is) van sok új technológiával szerelt gép/notebook XP-vel használni, mert nem képesek elfogadni az újat.
Maradt? Aha... Amikor egy begyöpösödött XP felhasználónak órákig kell(ett) magyarázni, hogy a Win7-ben mit hol talál meg. Szal ezt így nem mondanám.
Sokan ezek miatt nem mernek váltani... Na meg a másik dolog, ami befolyásolja őket, hogy "szomszéd fiútól azt halottam, hogy" és az ehhez hasonló gyönyörűségek.
Azt is kifelejted a szórásból, hogy azért nem vesz MAC-et, mert nem engedheti meg magának, és nem azért, mert számára jó a Windows.
Röviden, melyik út a "járhatóbb"? Inkább megpróbálom megszokni az OS-t a maga újításaival együtt, vagy veszek egy új platformot, lényegében az OS közel tízszereséért. Melyik is éri meg jobban? A másik dolog, amit már mondtam, hogy nem kötelező váltani. Tehát, felesleges vívódni.
Amúgy, egy másik apróság. Most ez ilyen lett, ez a baj, ha meg, esetlegesen nem nagyon lenne különbség a 7-hez képest, akkor pedig az lenne a baj. Egyszerűen nem lehet olyan szoftvert csinálni, ami mindenki számára közel 100%-osan megfelelő.
(#170) Misály: Na igen, szerver szinten elég rendesen odapakolta magát az MS az utóbbi időben, ahogy hallottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #161 üzenetére
Megint jön a régi nóta, mint amikor jött a win7... És az XP-s júzerek nem voltak hajlandóak váltani a felület miatt? Nemár..
Az Office-t már meg sem merem említeni.
Mindent meg lehet szokni, csak akarni kell megszokni. Az, hogy valami szokatlan, != azzal, hogy az nem jó, legalábbis szerintem. Én is csak láttam, hogy mennyire van átszabva, Én az "érdekes" jelzőt biggyesztettem oda, de ettől függetlenül tetszik. Ettől függetlenül, Én is azt mondom, hogy érdekes ez az UI a desktop vonalon, dehát ez van, ezt kaptuk, megszokjuk.
Ettől függetlenül, nem kötelező váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest