- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #173 üzenetére
nem győzködöm Én senkit!
Csak a hosszabb távú használatból fog kiderülni, hogy mennyire képes megszokni az újat. Akik képesek voltak megszokni a 7-et XP után, legtöbbjük már látni sem akarta az XP-t... Persze van/volt olyan is, aki nem (volt) képes megszokni.
Meg kell próbálni.
-
Raysen623
addikt
válasz
gcsomesz #157 üzenetére
Írtam egy elég hosszú leírást a windows-os életemről, jó lenne ha elolvasnád és utána tennéd fel ugyanazt a kérdést 3x is.
Köszy!
A metro felületben még mindíg egyet tudok veled érteni! Ahogyan Te is írod több helyen ez egy új rendszer, új megoldásokkal, DE még kiforratlan! 1 év múlva meglátjuk mire vitte, addig nekem teljesen jó lesz ennyi pénzért és kész.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #167 üzenetére
Te igen.. Ehhez képest, pl. ezzel az indokkal (is) van sok új technológiával szerelt gép/notebook XP-vel használni, mert nem képesek elfogadni az újat.
Maradt? Aha... Amikor egy begyöpösödött XP felhasználónak órákig kell(ett) magyarázni, hogy a Win7-ben mit hol talál meg. Szal ezt így nem mondanám.
Sokan ezek miatt nem mernek váltani... Na meg a másik dolog, ami befolyásolja őket, hogy "szomszéd fiútól azt halottam, hogy" és az ehhez hasonló gyönyörűségek.
Azt is kifelejted a szórásból, hogy azért nem vesz MAC-et, mert nem engedheti meg magának, és nem azért, mert számára jó a Windows.
Röviden, melyik út a "járhatóbb"? Inkább megpróbálom megszokni az OS-t a maga újításaival együtt, vagy veszek egy új platformot, lényegében az OS közel tízszereséért. Melyik is éri meg jobban? A másik dolog, amit már mondtam, hogy nem kötelező váltani. Tehát, felesleges vívódni.
Amúgy, egy másik apróság. Most ez ilyen lett, ez a baj, ha meg, esetlegesen nem nagyon lenne különbség a 7-hez képest, akkor pedig az lenne a baj. Egyszerűen nem lehet olyan szoftvert csinálni, ami mindenki számára közel 100%-osan megfelelő.
(#170) Misály: Na igen, szerver szinten elég rendesen odapakolta magát az MS az utóbbi időben, ahogy hallottam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
gcsomesz #161 üzenetére
Megint jön a régi nóta, mint amikor jött a win7... És az XP-s júzerek nem voltak hajlandóak váltani a felület miatt? Nemár..
Az Office-t már meg sem merem említeni.
Mindent meg lehet szokni, csak akarni kell megszokni. Az, hogy valami szokatlan, != azzal, hogy az nem jó, legalábbis szerintem. Én is csak láttam, hogy mennyire van átszabva, Én az "érdekes" jelzőt biggyesztettem oda, de ettől függetlenül tetszik. Ettől függetlenül, Én is azt mondom, hogy érdekes ez az UI a desktop vonalon, dehát ez van, ezt kaptuk, megszokjuk.
Ettől függetlenül, nem kötelező váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest