- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
somogyib #169 üzenetére
Nos a betűk és hátterek szineit könnyedén lehet változtatni, nálam például fehér hátteren zöld betűkkel és kerettel ír ki mindent, ami ténylegesen jobb mint a fekete.
A futó alkalmazásokat pedig be lehet zárni, csak vidd a kurzort a bal felső sarokba és megjelennek az éppen futó appok, azokon jobb klikk és bezárás, s lőn.....nekem ez 5 perc volt ire rájöttem.....mint írtam korábban sajnos nem annyira intuitívan kezelhető mint más op rendszer. Úgy a kettő közt van. -
Raysen623
addikt
válasz
gcsomesz #157 üzenetére
Írtam egy elég hosszú leírást a windows-os életemről, jó lenne ha elolvasnád és utána tennéd fel ugyanazt a kérdést 3x is.
Köszy!
A metro felületben még mindíg egyet tudok veled érteni! Ahogyan Te is írod több helyen ez egy új rendszer, új megoldásokkal, DE még kiforratlan! 1 év múlva meglátjuk mire vitte, addig nekem teljesen jó lesz ennyi pénzért és kész.... -
Raysen623
addikt
Kicsit kifejtem akkor a miértet részemről: annak idején amikor kijött a win xp eleinte azt mondogattam magamnak, na végre valami normális oprendszer! Pár évre rá rá kellett jönnöm mekkorát tévedtem. Persze győzködtem magamat az ellenkezőjéről, de az otthoni gépemen történő reinstall/1 hónap már nem volt annyira szép és kezdett elegem lenni a win világából. Akkortájt találkoztam az OSX 10.2-vel, és rögtön látszott mennyire gyerekes oprendszer a windows mellette....
Amikor kijött a pista kicsit örültem és vettem is egy jogtiszta példányt 40 rugóért. Persze csak 32 bitest mert akkor még nem volt igazán értelme a 64-nek. Ahogyan az lenni szokott 1 évre rá már bizony volt értelme. Nem kellett sok idő és jött a Win7, aminek én speciel kurvára örültem, hiszen a próbaverziót még a melóhelyen is leteszteltük élesben és beválni látszott. Mai napig azon dolgozunk. Már az elején figyelmeztettek hogy a win7 bizony be fog lassulni és nincs rá ellenszer. Mára ez is valósággá vált a benti gépemen, az itthonin meg az SP1 sehogyan nem akart feltelepülni a gépemre. Órákat és napokat töltöttem a probléma megoldásával - szakembereket is felkerestem, de mindhiába. Tele lett a tököm és felraktam a Win8 RP-t. Addigra ez már a második nekifutásom volt vele. Az egyik korábbi verzió fél órát bírt ki a gépemen. A metro-tól egyszerűen hánytam. Másodszorra már alaposabb figyelmet szenteltem neki, de messze nem tudtam olyan intuitív módon kezelni mint az iOS-t és társait. Még mindíg nem tetszik PC-n! DE megtanultam ezt a problémát átugorni és működni látszott. Mára már teljesen jól elvagyok vele, és még a start menü sem hiányzik. Utólag belegondolva még a win7 alatt sem használtam a start menüt semmire. Shortcut-ok és parancssorból mindent megoldottam + az intéző használatával.
Mitől több mint a win7? Az erőforrás felhasználása sokkal jobb szerintem, minden azonnal történik és nem kell rá várni, legyen szó bárminek az elindításáról. A wifi kezelése is sokkal jobb, sokkal rövidebb boot idő, jobb task manager, és eddig minden olyan program amit használtam az működik ezzel is.
Ma végül megvettem, mivel úgy gondoltam 9000 pengőt bizony megér a 64 bites Win8 Pro verzió digitális változata.......a 35-45 guriga helyett amit a boltokban látni....
Hát ezért -
Raysen623
addikt
Nah megvan a megoldás: Win8 CP-ről is lehet frissíteni 30 ajróért. Tehát akinek netán van olyan az is megveheti óccsóért, és nem kell leszurkolni érte 45 rugót a boltban. (digitális verzijóról van szó)
Köszönjük Májkroszoft! -
Raysen623
addikt
Egy kérdésem van: van egy hivatalos Win Pista 32-bites rendszerem. Erről ugye nem lehet 64 bitesre frissíteni csak DVD-s megoldással. DE mi van ha én szeretnék venni egy digitális 64 bites példányt magamnak???? Ezt hol tehetem meg? Már szanaszét lapozgattam a májkroszoft oldalát de egyszerűen nem lehet kiigazosni rajta.
A letöltési segéddel sem lehet ezt megoldani, mivel az csak az azonos típusokat tudja frissíteni. Javaslatok?
Ki tudja hol lehet rárelni a májkroszoft webáruházában a megfelelő példányra?
Netán esetleg engedi a W8 Customer Preview-ról is a frissítést? Az én logikám szerint igen.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest