Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak olyan gépen, amit gyárilag 7-tel adtak, vagy vistát frissítettek 7-re? Hát ez már végképp érdekesen hangzik... Mert most mi a különbség ezek között, és azok között, amikre az ember telepít fel rendszert? Jó az upgrade az megint más, ugye abból alapból volt gond, hogy így jó, úgy jó, meg így úgy nemjó..
@lordfreyr: Ilyenről hallottunk már, ugye voltak olyan vírusok, amik képesek voltak hardvereket hazavágni...De azért nem oprendszerről.
Most én is olvasok, van aki meg azt írja, hogy 7 alatt gyorsan lemerül neki, vista alatt meg semmi gond. Hát nem tom... érdekesen hangzik ez az egész...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jha nem figyeltem, bocsesz.
@skylinelaca: Hát nem tom, nekem L300-as toshibán és egy 1001HA eeepc-n eddig semmi gond (kop-kop-kop) Plusz ismerősnél 2 notin van fent 7, egyis új gép, másik már elég régi, hasonló korosztályú lehet mint moonman amiket írt, sőt még régebbi, és nincs hiba...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max linkeld már be a fórumot ide, csak hogy ne az legyen, hogy nincs is ilyen....
Hát én nem tudom, érdekesnek tűnik ez az egész.. Mint írtam, kíváncsi lennék, hogy az akuk közül mennyi származik egyforma gyártótól. Arra nem lennék kíváncsi, hogy az SN mennyire egyforma, mert ugye ahány gyártó, annyi féle aksi...
De a másikmeg, hogy most csak a 7 lenne ennyire "finnyás vagytán okos", hogy ezt észreveszi? Nanemár...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest