- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
"Minden esetre maradjunk annyiban hogy nem véletlenül nem terjedt el a Pista annyira mint pl. Win7 vagy XP."
Ezt elismerem, eléggé megkésve rázták gatyába.
Mondjuk pl. ilyet, hogy a PrintScreen szarakodott, ilyet nem tapasztaltam, de megértem, hogy az ilyen és ehhez hasonlók után nincs túl pozitív véleményed róla.#31 ep75w: "Amúgy meg, ne menjek messzire, van itt pár cég ahol Win 3.11 is fut, mert...
(Persze, ez nem az MS, Win7, vagy XP hibája)"
Ismerősömék is most óhajtják cseréltetni a kórházakkal a DOS alapú rendszerüket Java-sra, csak most jött el az ideje. -
az ilyen gyártósoros embedded gépeket nem számoltam bele, az más tészta. cégeknél ki kell(!) kopnia, amit elfogynak a frissítések, mert felelőtlenség onnantól használni, hiszen bármikor fedezhetnek fel új biztonsági réseket benne.
én megjelenésétől a Win7 megjelenéséig használtam a Vistát, bár nem igazán szerettem, de komoly nyűgöm sose volt vele.
a cégnél, ahol dolgozom 15 gépből 10 Vistás, és azokkal sincs semmi gond.
igaz, mindegyik SP2-es, rendszeresen frissítem és karbantartom őket, plusz a gépek is egész erősek, lehet, hogy ez is közrejátszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest