- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz
Polarstar #138 üzenetére
Nagyon OFF
Nekem pont ilyen volt.
Ez a vibrátoros dolog meg egy tipikus ál"szabadalom". Máshogyan : i - Patent....
-
dezs520
senior tag
válasz
Polarstar #145 üzenetére
Neked nem fontos,másnak még lehet az.
És ez az éhezős csekkes dolog nem is értem hogy jön ide?
Hogy pitiáner dolgokkal foglalkoznak,és ez helyett inkább a föld megmentésért kellene tenniük valamit?
Ezt az ipod/iphone dolgot sem értem.
Engem valahogy teljesen hidegen hagy,hogy a nokia mit csinál,nem hoz ki belőlem érzelmi reakciót,mert nem érdekel.
Számodra is ott a választás,ha az alma telefon portfóliája nem gyerebe,még mindig tudsz válogatni... -
válasz
Polarstar #138 üzenetére
"Másik: Amit az Apple csinál a szabadalmakkal, az iszonyat kártékony!
Csak azért levédetni valamit, mert az enyém, és fel nem használni azt nem is tudom minek nevezzem. Spekuláció. Egészen aljas szándékkal.
Lapozás, szögletes négyzet, kattintás, zárfeloldás... Lehet még sorolni."Ezért nem fogok sohasem Apple terméket venni! Pedig nagyon tetszenek az igényes átgondolt termékeik, de amit ezen a szinten művelnek, az tényleg gyalázat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest