Új hozzászólás Aktív témák
-
Toll.
Momentán nekem is van egy ilyen tollam, mert vannak területek, ahol például a civil életben is kiválóan lehet alkalmazni.
Én pl. a .......... nél dolgozom, és ha az utcán vagyok akkor hidegben, melegben, a kocsik ablakán, plafonon fejjel lefelé, és kissé nedves-kissé zsíros papírra is kiválóan lehet vele írni, mert a patron nagynyomású.
A toll 12OO volt. A betét 5OO orbán tallér.
Bent van a munkahelyemen a szekrényben, és nagyon vigyázok rá. Csak betét kell venni hozzá.
Imádom!Igaz, van "eredeti" fém is. De az k.rva drága!
Ja! A betét igen eltér mindentől, tehát nem lehet csak úgy cserélgetni akármivel, mert vastag és zárt végű.
Másik: Amit az Apple csinál a szabadalmakkal, az iszonyat kártékony!
Csak azért levédetni valamit, mert az enyém, és fel nem használni azt nem is tudom minek nevezzem. Spekuláció. Egészen aljas szándékkal.
Lapozás, szögletes négyzet, kattintás, zárfeloldás... Lehet még sorolni. -
Touch-ko
őstag
Eleg szomoru, hogy alapveto dolgokrol halvany gozod sincs. Tudod mi a `vallas` szo jelentese? Javaslom lapozd fel az Ertelmezo Keziszotart, vagy ulj vissza az iskolapadba!
Tovabba nem erzed kicsit pofatlansagnak, hogy egy Apple hirhez benyogod, hogy az Apple fanokat osszekotod a vallassal? Szerintem ez eleg nagy bunkosag...
Viszont mit is varhatnek TOLED, hiszen mar jo par forumon megmutattad, hogy csak feszultseg keltese miatt jarsz Apple hireket olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest