Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Konkrétan nem is olvastad el, hogy mit reagáltam először, csak rám akarod húzni az általános alma, nem-alma elképzeléseidet. Ha akarod tudni, két vinyón kívül semmilyen samsung cuccom nincs. És, ahogy írtam korábban is, ez egy akár olyan ötlet is lehetne, ami nyugodt szívvel levédhető, hiszen nem általánosítást tartalmaz, mint a jól ismert kerek sarkú téglalap. De persze nagyszerűen ignoráljátok azt az egyszerű tényt is, hogy merőben hasonló funkciókkal rendelkező alkalmazás elérhető a Play Store kínálatában, persze, ti oda nem mentek, mert nem alma. A samsung meg egy pöppet nagyobb, és régebbi cég annál, hogy másolóüzemnek nevezhesse egy hipsztereket megcélzó cég.
UI: 3 iPodom vol az évek alatt, elégedett voltam velük, többnyire az Apple termékei is tetszenek, pár kivételtől eltekintve, ezek között szerepel az iPhone is. Lehet engem haternek nevezni, nem is rajongok az apple filozófiájáért, de a termékeit nem ez alapján ítélem meg. És szerintem egyeseknek itt nagyon magukba kellene nézniük, mert amikor valaki konkrétan személyes sértésnek veszi, és pattog, mint egy frusztrált tizenéves, ha a kedvenc márkáját rossz szóval illetik, akkor az a legalja
Részemről kiszálltam
-
Mr Cube
tag
Pontosan, ahogy mondod. A hülyéknek készül ez. Azoknak, akik azt se tudják majd, hogy benne van. Ezek az emberek viszont nem is azért veszik az okostelefont, mert használni akarják, csak villogásra, mert ők valakik, mert nekik iPhone-juk van. Az Apple ezt még támogatja is.
A legnagyobb probléma ezzel az, hogy levédettek egy olyan dolgot, amit már mások használtak, hanem is pontosan ugyanígy, de használtak, ingyen és bérmentve. Mostantól pedig nem fognak tudni, mert pert kapnak a nyakukba, mint amikor a tábláért be lett perelve a Samsung, mert lekerekített sarkai vannak mindkettőnek...
Nincs rá igény, mert amennyiszer a szabadalom létjogosultságának magyarázatában szereplő esetek előfordulnak, azok annyira elenyészőek, hogy a hibahatáron belül esnek. Aki azt se tudja, hogy a telefonja ilyet tud és le se sz*rja, ha zavar vkit, hogy vibrál a telefon a kulcsok között, az nem is igényli ezt. A többiek, akik pedig nem ilyen hülyék, legyenek szívesek odafigyelni, mert ez az "asztalon hagyva ütvefúró hangját utánzó" és az "asztalról letáncoló" dolgok elkerülése annyira alapvető, és emberi gondolkodást éppen, hogy igénylő feladatok, amiket bárki el tud végezni, csak egyszer kéne megtanulni.
Mint már többször mondtam, ez most egy olyan dolog, amiről lehet mondani, hogy hú de jó, de annyira pitiáner és senki nem veszi észre, hogy szánalmas.
-
Mr Cube
tag
Nem vagyok megsértődve, de azért azt furcsának tartom, hogy olyanokkal vitatkoznak, akik nem arról beszélnek, amiről igazából szó van, én pedig igen. De hát ha azzal jobb vitatkozni, aki nem is érti a hírt, hát ok.
Az a baj, és most megint leírom, hogy egyszerűen haszontalan a funkció és nem kényelmet ad, hanem a buta emberek butaságán segít azzal, hogy helyettük elvégez két másodperces, végtelenül egyszerű dolgot.
1. Nem rakom közvetlenül az asztal felületére, mert pontosan tudom az első rezgő mobil óta, hogy k*rva hangos.
2. Nem rakom az asztal szélére, mert 3 éves korom óta tudom, hogy onnan le fog esni.
3. Pontosan fel tudom mérni az első mobilom óta, hogy mikor, milyen helyzetben milyen módra állítom a telefont és amióta okostelefonom van, pontosan be tudom állítani minden egyes szituációra a telefont, miként viselkedjen moziban, megbeszélésen, tömegközlekedésben, stb. És ezek között két másodperc alatt váltok.Ugyanez a Samsung szemfigyelő hülyesége. Írta itt vki, hogy 30mp-re van állítva a kijelző és ha annyi idő alatt nem tudja elolvasni, akkor kikapcsol és tapiznia kell, de a szemfigyelő nem engedi addig kikapcsolni, amíg nézi a kijelzőt, bár soha nem próbálta ki...pontosan. Egyrészt ennyire kell ez a funkció, hogy vki tud róla, hasznosnak is tartja, mégse használja, másrészt nem tudom mennyire megerőltető egyszerűen lezárni a telefont, ha már nem használja az ember, főleg ha csak olvas rajta. Ezt nem is értem. Nekem 10 percre van állítva, mert nem szeretem, ha magától kikapcsol, miközben nézem és használom, pl puskázásnál, hogy a legegyszerűbb példával éljek, mivel ilyenkor akár több percig egy oldalt mutat a kijelző. Ha már nem kell, lezárom és kész.
És itt kilyukadunk óda, hogy ez egy olyan szabadalom (már írtam egyszer), aminek nincs valódi haszna, mert az emberek lustaságára és hülyeségére épít. Olyan dolgot ad, ami már rég meg van oldva, csak ezek szerint rengetegen nem használnak, mert hülyék hozzá. Erre nem lehet mást mondani, erről van szó. A környezetét felismerni nem képes embereknek van ez kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- E-roller topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest