Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezs520

senior tag

válasz Depression #183 üzenetére

...ha valaki nem úgy lát valamit mint "ti",az már vak,fanatikus,szektás....és szélsőséges estben buzi...
    Sajnos nincs igazad,nagyon sokszor "kaptunk" már csak azért mert almánk van...lásd a videókat,az általunk is elitélt sok kis gyökér miatt úgy vagyunk elkönyvelve mint ők,egy kalap alá vesznek minket.
    És amit nagyon sokan nem akarnak itt megérteni az az,hogy nem a céget "istenítjük" szeretjük,hanem a telefont.
    Ti viszont nem vagytok hajlandók bevallanai hogy a termékük jó,attól független,hogy a keynotokon mit túloznak...
    És arra hogy ki kit miért nem kedvel.
    Ez kicsit olyan,mint amikor az asszony állandóan azt mondja,hogy márpedig te megcsaltad,te hiába mondod neki hogy nem ( :) ) majd egy idő mulva,azt mondod hogy igen baszki ha ígyis úgyis azt mondod akkor miért ne (?)
    Már sokszor sokmindenki leírta almások közt hogy mit miért,általában meg is értik,majd jön egy kis 10 éves fasz megtorlo nickel és benyög valamit,amivel felrug minden eddigi nyugodtt beszélgetést...na ezért vagyunk mi "felsőbrendűek" és ezért beszélünk olyan lekezelően mint ahogy...

• dezs520

senior tag

válasz Polarstar #150 üzenetére

Vibri mentes vibri...értem...ha neked csak ennyi jött le akkor...akkor ja :)

• dezs520

senior tag

válasz Polarstar #145 üzenetére

Neked nem fontos,másnak még lehet az.
    És ez az éhezős csekkes dolog nem is értem hogy jön ide?
    Hogy pitiáner dolgokkal foglalkoznak,és ez helyett inkább a föld megmentésért kellene tenniük valamit? :)
    Ezt az ipod/iphone dolgot sem értem.
    Engem valahogy teljesen hidegen hagy,hogy a nokia mit csinál,nem hoz ki belőlem érzelmi reakciót,mert nem érdekel.
    Számodra is ott a választás,ha az alma telefon portfóliája nem gyerebe,még mindig tudsz válogatni...

• dezs520

senior tag

válasz Youri #143 üzenetére

Tényleg nem járok a play be,mert hát minek.
    És az hogy egy cég mekkora,nem ad rá jogot hogy másoljon,mert ha jól értelmezem amit írsz,akkor ha a cég nagy,akkor másolhat.
    A másolás nem spekuláció,vagy "szerintem" dolog,szemmel látható,felül az "ikonok" alul a dock...tök egyforma.
    A többiért elnézésedet kérem,nem neked szántam,csak nálad csapódott le,ezért is elnézést kérek.
    És ennek semmi köze a hit hez,csupán aki használja a terméket,többet tud róla,mint aki nem használja,mégis mindig ők akarják megmondani a tutit holott közük nincs hozzá.
    És igen,lehet hogy én is elfogult vagyok,hiszen megvagyok elégedve a termékükkel,de mint cég nagyon nem érdekel,ki kivel miért harcol,( ez lehet az én szegénységi bizonyítványom)

• dezs520

senior tag

válasz Youri #127 üzenetére

Már nem azért,de te ugyan ezt csinálod,csak te az ellen tábort képviseled...azt hiszed ettől majd jó nagy menő leszel?...tudod mert hogy most ez a divat...
    Másrészt,te honnan a vérvörös fas.bol tudod,hogy valójában mit tartalmaz a valódi benyujtott szabadalmi kérelem?azért mert a mobilarena leközöl egy skicet,még nem azt jelenti hogy csak az ötletet védették le.
    Lehet hogy lazák az amcsik az ilyen szabadalmi dolgokban,de a kérelemnek mindenképp tartalmaznia kell hogy MIKÉPP MŰKÖDIK az ötlet.Tehát te már előre megadttad a cégnek az utálatodat ok nélkül( most csak erröl az esetröl beszélek)
    Aki meg ide hozza hogy az ikonokat meg a sarkokat nem lehet levédetni...lehet hogy az alma is másolt,de tény,hogy ő előttük a klóngyáros samunak sem jutott eszébe ez az ikon elrendezés,és most ne linkelgessétek az ezer éves sony menüket ami ugyan rácsos elrendezésű,de másban nem hasonlít az almára.
    Ellenben Mr.samu úgy ahogy van egy az egybe lemásolta ezt...na ha ti olyan bölcsek vagytok,apu kecójába a kis irodai forgószéketekbe,hogy a fa..ba védettétek volna ezt le??????
    Ugatni könnyű,azt a legkönyebb,de okosat azt eggyik síkagyú sem tud.
    Csak ami most divat...cím elolvas,egyböl fórum,hűűű ,ja köc.ög férges alma...

• dezs520

senior tag

válasz Mr Cube #98 üzenetére

...nem is azért írtam/gondoltam,hogy megsértődj.

1,Te tudod,de azért beláthatod,hogy mennyi sok "buta" felhasználó van.
    2,Csak ismételni tudom magam,te lehet tudod...főleg az iphone híres arról,hogy az alap telefon ismeretekkel rendelkezők is "elsőre" tudják használni,na most misz picsa megveszi,mennyiért is?...ja igen fél millió forintért az uj 5-öst (mert ugye annyiba kerül kedves hater kolegák)...na pont leszarja hogy hova,mibe rakja...tehát máris megvan az első felhasználó kör.
    (a haterkedést nem rád értettem,csak úgy már általános lett hogy negyed millió,meg fél...meg felvarott,mintha az uj one+ nem az lenne 2 kilóért....)
    Az alattad lévők bölcs megnyilvánulásaira nem is reagálok,nem nagyon tudok odáig lesüllyedni...próbáltam,de nem megy :)

• dezs520

senior tag

válasz luke. #64 üzenetére

...te szerintem frankón játszod az agyilag alul táplált humanoidot...Ha egyszer elolvasod a cikket,nem pedig a címre reagálsz csak,nem erőltetnéd állandóan a zsebed...egyáltalán hogy jön ide a zsebed :F

Másrészröl,az apple csak azon dolgozik,hogy ha az asztalon,vagy bármi kemény felületen van a telefon (figyelsz Luke?nem a zsebedben)akkor maga a vibramotor hangja (és ereje)ne legyen hangos,ne erősödjön fel az asztal által olyan hangosra,mert akkor ennyi erővel a csengőhang is szólhatna...
    Tehát összefoglalva,a rezgőmotor ne legyen olyan hangos mint a csengőhang.
    És mindezt úgy,hogy a felhasználónak ne keljen beavatkozni,mert ugye vannak váratlan helyzetek,én sem tudatosan teszem le a telefonom,főleg ha egy mítingen van az ember...
    És valóban az S3 retina skubizó cuccára nem reagált senki mikor kijött (pedig nem akkora hülyeség)
    Mikor az 5 ös iphone kijött,mindenki"hol van az innováció",mikor PRÓBÁL valamit megcsinálni akkor meg vagy faszság,vagy már a 10 éves motorola is tudta.(egyezzünk ki annyival,hogy a HTC megoldása nem ilyen)
    Komolyan ha az alma kihozna egy teleportálós cuccot,sokan azt is megkérdőjeleznék,mert hogy el fogunk lustulni,és mekkora faszság...de hát most ez a divat.
    Azt meg ne gondoljátok hogy csak az apple csinál ilyen rajzos szabadalmakat,csak ugye ennek van hír értéke,ugye ugyan ez alcatel-el már hogy hangozna...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés